تعلل در انتقال کروبی به بیمارستان توسط نهادهای امنیتی
سحام نیوز: روز گذشته مقامات امنیتی در تماس با خانواده آقای کروبی، از اعلام موافقت خود برای انتقال ایشان به بیمارستان خبر داده بودند.
لیکن علیرغم این اعلام موافقت و علیرغم نگرانی ها در خصوص وضعیت جسمی ایشان؛ مقامات امنیتی تا لحظه انتشار این خبر، از انتقال آقای کروبی به بیمارستان، سر باز زده اند.
به گزارش سحام، دکتر محمد تقی کروبی، فرزند مهدی کروبی امروز با اعلام این خبر گفت: “علیرغم توافق اولیه مقامات امنیتی مبنی بر انتقال آقای کروبی به یک بیمارستان؛ هنوز این امر اتفاق نیافتاده است.”
علیرغم اینکه قرار بود ماموران امنیتی، تمام مدارک پزشکی و نتیجه آزمایشات را در اختیار خانواده و پزشک معتمد ایشان قرار دهند؛ تنها کپی بخشی از آزمایشات را به خانواده تحویل داده اند. در حالی که بنا به گفته پزشکان معتمد خانواده آقای کروبی؛ برای بررسی کامل وضعیت ایشان نیاز به داشتن اصل تمامی مدارک و آزمایشات پزشکی ایشان است.
فرزند مهدی کروبی در این مصاحبه بر در اختیار قرار دادن کامل مدارک پزشکی پدرش از سوی نهادهای امنیتی و یا انتقال آقای کروبی به بیمارستان مورد نظر خانواده برای انجام آزمایشات کامل و درمان؛ تاکید نمود.
همچنین گزارش شده که امروز، مجددا پزشک تحت امر نهادهای امنیتی، آقای کروبی را معاینه نموده است. این دومین باری است که پزشک معتمد نهاد امنیتی ایشان را معاینه نموده و علیرغم تجویز دارو، هیچ تغییر مثبتی در روند درمان ایشان دیده نشده است.
این عضو خانواده کروبی افزود: “آنچه که مهم و نگران کننده است، عدم برخورداری آقای کروبی از حقی است که زندانیان سیاسی و غیر سیاسی در حوزه درمان از آن برخوردارند و حق طبیعی و اولیه یک زندانی است.”
در حال حاضر تنها یکی از اعضای خانواده آقای کروبی در کنار ایشان است.
محمد تقی کروبی در پایان تاکید نمود که امیدواریم این خواسته ساده خانواده هر چه سریعتر تحقق یابد، لیکن هنوز تا این لحظه هیچ اقدام عملی دیده نشده است.