به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 8 آذر ماه 1391 برابر با 2012 Wednesday 28 November

خداوند ما را لایق دانسته که در عصر رهبر زندگی کنیم

دیگربان: مرتضی ادیب یزدی از استادان حوزه‌های علمیه می‌گوید کسب رضایت ولی فقیه بالا‌ترین «عبادت» است و خداوند مردم ایران را «لایق» دانسته که در عصر علی خامنه‌ای زندگی کنند.

به گزارش خبرگزاری موج٬ آقای ادیب یزدی این مطلب را روز سه‌شنبه (هفتم آذر) در همایش بسیجیان سازمان تامین‌ اجتماعی بیان کرده و گفته است: «امروز لبخند رضایت رهبر، لبخند امام زمان است.»

وی همچنین افزوده امروز آرامش روحی علی خامنه‌ای «رضایت حضرا زهرا» است و «تبعیت از مولا بسیار ارزشمند است.»

ادیب یزدی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرده است: «خداوند ما را لایق دانست که در عصر رهبری زندگی می‌کنیم که بسیاری از اقوام و ملل در طول تاریخ آرزو داشتند چنین رهبری داشته باشند.»

این دست اظهارات اغراق‌آمیز در تمجید از خامنه‌ای از زمان آغاز اعتراض‌ها به نحوه عملکرد وی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ و تاکید بر «صحت نتیجه» انتخابات افزایش یافته است.

در این مدت روحانیون و نزدیکان به خامنه‌ای تعاریف و تمجید‌های خلاف واقع بسیاری از وی کرده‌اند که با سکوت تلویحی رهبر جمهوری اسلامی همراه بوده است.

تمجید از علی خامنه‌ای و عملکرد وی سال‌هاست که به مهم‌ترین عامل رسیدن به قدرت و منافع شخصی در جمهوری اسلامی تبدیل شده است.

چهره، موقعیت و عملکرد رهبر جمهوری اسلامی پس از تائید نتیجه جنجال برانگیز انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ ایران در میان مردم به شدت متزلزل شده است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved