به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 10 آذر ماه 1391 برابر با 2012 Friday 30 November

نظر سپاه پاسداران در باره رئيس جمهور آینده رژیم

دیگربان: علی سعیدی نماینده علی خامنه‌ای در سپاه اعلام کرد این نیرو در انتخابات آتی درباره اینکه چه کسی رئیس جمهوری آینده ایران بشود٬ بی‌تفاوت نخواهد ماند.

آقای سعیدی در گفتگو با سایت اطلاع‌رسانی سپاه کرمان با اعلام این مطلب افزوده است: «سپاه هیچ دخالتی در انتخابات نخواهد داشت٬ اما نسبت به آن هم بی‌تفاوت نخواهد بود.»

وی اظهار کرده که «سپاه یک سبد رای دارد و باید شاخص‌ها و معیار‌ها را بگوید. ما {سپاه} رئیس جمهوری را می‌خواهیم که ولایت مدار باشد و تدابیر رهبری را به نحو احسنت اجرا کند.»

سعیدی در ادامه حمایت سپاه از نامزد‌ یا حزبی خاص در انتخابات را رد کرده و گفته این نیرو تنها «معیار‌های ارزشی بودن، ولایت مداری و مدیریت بالا» نامزد‌ها را برای اعضای خود تبیین می‌کند.

نماینده ولی فقیه در سپاه همچنین ادعا کرده سپاه پاسداران٬ نهادی «انقلابی» است که در جامعه «نفوذ»٬ «محبوبیت» و «مقبولیت» دارد که «مخاطب عام» مواضع آن را قبول دارد.

به گفته سعیدی «سپاه یک نهاد متعلق به نظام بوده و هست. سپاه همیشه از رهبری تبعیت می‌کند و سعی می‌کند با اوامر رهبری زاویه نداشته باشد.»

اظهارات علی سعیدی در شرایطی مطرح می‌شود که سپاه پاسداران به همراه بسیج سال‌هاست به طور سازماندهی شده وارد سیاست و رقابت‌های انتخاباتی شده‌اند.

سپاه در انتخابات ریاست جمهوری سال‌های ۸۴ و ۸۸ به صراحت از نامزدی احمدی‌نژاد حمایت می‌کرد و دخالت این نیرو در انتخابات مجلس نهم نیز اعتراض‌هایی به همراه داشت.

علی سعیدی نیز در سال‌های اخیر به طور مستقیم و غیر مستقیم از جریان «اصول‌گرایی» حمایت کرده و به صراحت گفته که این جریان نباید قدرت را به حریف خود واگذار کند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved