به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 19 آذر ماه 1391 برابر با 2012 Sunday 09 December

ائتلاف مخالفان مصر همه پرسی قانون اساسی را رد کرد

به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره، جبهه نجات مصر (ائتلاف اصلی مخالفان) یکشنبه شب همه پرسی قانون اساسی این کشور را رد کرد و گفت، قانون اساسی پیشنهادی معرف مردم مصر نیست.

همه پرسی قانون اساسی که محمد مرسی رئیس جمهور اسلامگرای این کشور اعلام کرده قرار است پانزدهم ماه دسامبر برگزار شود.

جبهه نجات مصر با انتشار بیانیه ای همچنین برگزاری تظاهراتی گسترده را در روز سه شنبه علیه پیش نویس قانون اساسی مصر خواستار شد.

از سوی دیگر اخوان المسلمین نیز طرفداران خود را به برپایی تظاهراتی در روز سه شنبه در حمایت از همه پرسی قانون اساسی فراخواند.


سفر معاون وزیر امور خارجه آمریکا به مصر

معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور دموکراسی و حقوق بشر در آغاز سفر دوره ای به مصر، بحرین و تونس روز شنبه وارد قاهره شد .

مایکل بوسنر قرار است با مقامات دولتی مصر و نمایندگان احزاب سیاسی، فعالان جامعه مدنی و گروههای حامی گفتگوی ادیان این کشور درباره روند تغییرات دموکراتیک و مسایل حقوق بشر گفتگو کند.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved