به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 20 آذر ماه 1391 برابر با 2012 Monday 10 December

رتبه 140 ایران در کسب و کار

تلنا: حفظ جایگاه نمایشگاه الکامپ در معرفی محصولات نرم افزاری و سخت افزاری و توسعه فرهنگ کاربردی آن، اهتمام جدی مسوولان را می‌طلبد.

ارسلان فتحی‌پور، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه الکتامپ 2012 گفت: قدر و منزلت برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی که به همت فعالان اقتصادی برگزار می‌شود باید حفظ شود تا میزان تاثیر گذاری این نمایشگاه‌ها بیشتر شود.

وی تصریح کرد: نمایشگاه الکامپ در اصل میعادگاه دستاوردهای نوین فناوری اطلاعات و ارتباطات بوده و بحث دولت الکترونیکی و تجارت الکترونیکی نباید تنها در شکل ظاهری مورد استفاده قرار گیرد بلکه باید در شکل واقعی نیز از آن استفاده کرد.

وی درادامه گفت: ابزار الکترونیکی نیز باید به صورت واقعی و کاربردی استفاده شود نه اینکه فقط در ظاهر استفاده از این ابزار را به نمایش گذاریم.

فتحی‌پور ضمن اشاره به این موضوع که شاخص کسب و کار کشور ما ۱۴۰ است گفت: در حالی که برخی از کشورهایی که از لحاظ صنعت بسیار ضعیف هستند رتبه‌های بالای کسب و کار را کسب کرده‌اند کشور ما در رتبه ۱۴۰ قرار گرفته است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved