به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 30 آذر ماه 1391 برابر با 2012 Thursday 20 December

ارتباط مرخصی جوانفکر با آزادی پسر رفسنجانی؟

ایسنا: وکیل مدافع مشاور مطبوعاتی رییس‌جمهور با اشاره به آزادی موکلش از زندان برای رفتن به مرخصی گفت: رفتن به مرخصی برای همه زندانیان یک چرخه عادی است و نیازی به پارتی‌بازی ندارد.

قهرمان شجاعی درباره علت آمدن علی‌اکبر جوانفکر به مرخصی خاطرنشان کرد: به مرخصی رفتن زندانیان یک چرخه عادی است و ممکن است به دلایل مختلف از جمله بیماری شخص یا سرکشی به خانواده صورت گیرد.

وی افزود: همان‌گونه یک کارمند در شرایط خاص از جمله هنگام پیش آمدن مصائب، مراسم‌های عروسی و بیماری خود یا اهل خانواده می‌تواند مرخصی بگیرد، کسی که در زندان به سر می‌برد نیز می‌تواند تقاضای مرخصی داشته باشد.

وی یادآور شد: در موضوع مرخصی آقای جوانفکر مدتی پیش من و خانواده او درخواست مرخصی کردیم که بالاخره با این درخواست از سوی مسوولین زندان و دادستانی موافقت شد.

وکیل مدافع جوانفکر با تاکید بر این‌که «رفتن به مرخصی نیاز به پارتی‌بازی ندارد» گفت: روزانه 60 تا 70 نفر در زندان می‌توانند به مرخصی بروند و این یک امر عادی است؛ چراکه اصلا امکانات زندان جوابگوی همه زندانیان نیست.

وی با انتقاد از مرتبط دانستن آزادی مهدی هاشمی با جوانفکر از سوی برخی جراید گفت: اصلا چه ربطی به این دو موضوع وجود دارد؟ آزادی مهدی هاشمی به دلیل انجام تحقیقات با تصمیم بازپرس زندانی بوده و وقتی هم که تحقیقات تمام شده و دیگر از نظر بازپرس مشکلی برای آزادی او وجود نداشته برای او قرار وثیقه صادر کرده است در حالی که آقای جوانفکر در حال گذراندن محکومیتش و تنها برای چند روز به مرخصی آمده است؛ لذا هیچ ارتباطی به این دو موضوع وجود ندارد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved