به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 6 دی ماه 1391 برابر با 2012 Wednesday 26 December

تبعید وکیل دربند به زندان مخوف رجايی شهر کرج

بنابه گزلرشات رسیده به« فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» وکیل زندانی محمد سیف زاده و ۲ زندانی سیاسی دیگر از زندان اوین به زندان گوهردشت کرج تبعید شدند .

روز چهارشنبه ۶ دی ماه وکیل زندانی محمد سیف زاده و زندانیان سیاسی مصطفی نیلی و هوشنگ رضایی از بند ۳۵۰ زندان اوین به سالن ایزوله شده ۱۲ بند ۴ زندان گوهردشت تبعید شدند.

در حال حاضر تعدادی از وکلا که به صرف دفاع از موکلینشان در کادر قوانین ولی فقیه زندانی هستند و تحت فشارهای غیر انسانی قرار دارند، عبارتند از: نسرین ستوده، محمد علی دادخواه ، عبدالفتاح سلطانی ،محمد سیف زاده و سایر وکلا می باشند .

قوه قضاییه ولی فقیه که رئیس آن آخوند صادق لاریجانی از جنایتکاران علیه بشریت و آخوند مصلحی وزیر اطلاعات فرامین آخوند علی خامنه ای ولی فقیه رژیم برای سرکوب خونین مردم ایران به اجرا در می آورند. این ۲ آخوند ضد بشر در لیست بین المللی ناقضین حقوق بشر قرار دارند.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، تبعید وکیل زندانی به زندان قرون وسطایی گوهردشت کرج را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت ولی فقیه آخوند علی خامنه به مراجع بین المللی قضای است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
۶ دی ۱۳۹۱ برابر با ۲۶ دسامبر ۲۰۱۲
گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد
گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد
سازمان عفو بین الملل



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved