به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 13 دی ماه 1391 برابر با 2013 Wednesday 02 January

توزیع کپسول‌های تقلبی آتش‌نشانی پر از پودر سنگ

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کلاه و لوازم ایمنی با بیان این مطلب و اعلام این‌که شرکت‌های بی‌نام و نشان اقدام به عرضه کپسول‌های آتش نشانی می‌کنند درباره تقلبی بودن این محصولات هشدار داد.

شبکه ایران: شرکت‌های غیرمجاز کپسول‌های آتش نشانی تقلبی که با پودر سنگ پر شده‌اند به فروش می‌رسانند که خطرناک است.رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کلاه و لوازم ایمنی با بیان این مطلب و اعلام این‌که شرکت‌های بی‌نام و نشان اقدام به عرضه کپسول‌های آتش نشانی می‌کنند درباره تقلبی بودن این محصولات هشدار داد.
سید علی چاوشی از تولید باکیفیت انواع محصولات ایمنی فردی و محیطی در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر انواع لوازم و وسایل ایمنی توسط تولیدکنندگان ایرانی به تولید می‌رسد.چاوشی افزود: این محصولات شامل لوازم ایمنی ساختمان‌ها،‌ کارگاه‌ها، سیستم‌های اعلام و اطفای حریق، تابلوها و علائم ایمنی محیط کار و پوشش‌های نسوز و ضداسید اعم از لباس و کفش است.به گفته وی، یک هزار و 500 واحد تولیدی در سراسر کشور در حال تولید این لوازم هستند.چاوشی با بیان این که تهیه لوازم ایمنی برای هر محیط بسیار مهم است، ادامه داد: متقاضیان این لوازم مانند تجهیزات حفاظت فردی برای کارگران و همچنین کپسول‌های آتش‌نشانی باید قبل از خرید از معتبر بودن نام و نشان تولیدکننده آن و کیفیت محصول اطمینان پیدا کنند.
وی با هشدار درباره شرکت‌ها و دفاتری که با قیمت‌های بسیار پائین اقدام به فروش و شارژ کپسول‌های آتش‌نشانی‌ می‌کنند، گفت: این شرکت‌ها و دفاتر بی‌نام و نشان علاوه بر این که کپسول‌های بی‌کیفیت به مردم می‌فروشند در زمان شارژ کردن کپسول‌ها نیز به‌جای استفاده از پودر مخصوص از خاک سنگ و یا پودرهای تقلبی بهره می‌برند.چاوشی با اظهار تأسف از این رویداد، اضافه‌ کرد: چنین اقداماتی سبب شده تا کپسول‌ها در زمان استفاده هنگام آتش‌سوزی، عمل نکنند که همین موضوع در پاره‌ای از موارد باعث کشته‌شدن شهروندان و تحمیل خسارت‌های مالی فراوان شده است.چاوشی با بیان این ‌که در کشورهای توسعه یافته کارخانجات 25 درصد از سود خود را به مقوله‌ایمنی اختصاص می‌دهند، ‌گفت: در ایران تنها 10 کارگاه مجهز، امکان شارژ کپسول‌های آتش‌نشانی را دارند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved