به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 16 دی ماه 1391 برابر با 2013 Saturday 05 January

۱۲ هزار خانوار زلزله زده آذربایجان سرگردانند

نماینده ورزقان در مجلس با اشاره به کندی روند ساخت‌وساز و نوسازی واحدهای مسکونی مناطق زلزله‌زده آذربایجان شرقی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲ هزار خانوار سرگردان هستند گفت: مسئولان اجرایی نباید آمارهای غلط در رابطه با وضعیت زلزله‌زدگان اعلام کنند، چرا که واقعیت امر چیز دیگری است.

به گزارش فارس، الله‌وردی دهقانی تصریح کرد: مسئولان نباید از پیشرفت ۹۰ درصدی کارها سخن به میان آورند، چرا که هنوز بیش از نیمی از مردم سرگردانند.

وی گفت: این رقم اعلام شده توسط مسئولان چطور اعلام می‌شود، در حالی که راه‌ها و جاده‌ها به کلی از بین رفته‌اند و هیچ اقدامی هم در راستای نوسازی آن ها انجام نشده است.

وی ادامه داد: گازرسانی، آبرسانی، بهداشت و اماکن عمومی باید همگی نوسازی شوند و مشاغل از دست رفته این‌ها همگی باید به حالت عادی سابق برگردد.

وی تأکید کرد: کشاورزان که برای برداشت محصولات برنامه‌ریزی کرده بودند، بر اثر این اتفاق بسیاری از محصولات آنان از بین رفت و درآمدشان به صفر رسید، این در حالی است که بسیاری از این کشاورزان مناطق زلزله زده بدهکار بانکها هستند، باید قسط بدهند.

دهقانی افزود: باید به حال این افراد بدهکار که درآمدی ندارند ،فکری اندیشیده شود.

وی گفت: مسئولان اجرایی که از هزینه سه برابری بودجه استانی خبر می‌دهند، باید مشخص شود این هزینه‌ها صرف کجا شده است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved