به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 4 بهمن ماه 1391 برابر با 2013 Wednesday 23 January

نگرانی از آغاز شورش «پا برهنگان» در ایران

دیگربان: دولت و مجلس پس از هشدار علی خامنه‌ای به آن‌ها نشست‌های فشرده‌ای برای یافتن راه مقابله با شورش‌های احتمالی ناشی از فشار‌های اقتصادی را آغاز کرده‌اند.

آفای خامنه‌ای آن‌طور که حمید رسایی و محسن رضایی اعلام کرده‌اند سه‌شنبه هفته گذشته با هشدار به سران قوا به آن‌ها دستور داده برای حل مشکلات اقتصادی راه‌حلی پیدا کنند.

پس از این هشدار بود که حضور چهارشنبه گذشته احمدی‌نژاد در مجلس به کمترین حاشیه‌ای به پایان رسید و در اقدامی غیرمنتظره نشست‌های مشترک نمایندگان و دولتی‌ها آغاز شد.

نتیجه این نشست‌ها تاکنون صدور مجوز برداشت دو میلیارد دلار از حساب صندوق توسعه ملی برای تامین سبد حمایتی اقشار کم درآمد از سوی دولت بوده است.

احمد توکلی نیز در همین رابطه مامور تهیه طرح تامین کالاهای اساسی اقشار کم درآمد شده است.

روزنامه کیهان نیز عنوان نخست شماره روز سه‌شنبه (سوم بهمن) خود را به همین موضوع اختصاص داده و نوشته این مبلغ قرار است در قالب سبد کالا میان ۱۵ میلیون نفر توزیع شود.

حمیدرضا ترقی٬ عضو موتلفه نیز گفته این اقدام می‌تواند مقاومت ۱۵ میلیون نفر از جمعیت آسیب‌پذیر را مقابل تحریم‌ها افزایش داده و «توطئه دشمنان» در انتخابات آینده را خنثی کند.

ترقی افزوده این کمک قرار است به هفت دهک پائین جامعه یعنی افرادی که زیر پوشش کمیته امداد یا بهزیستی هستند یا اقشار کارگری که در گروه اقشار ضعیف قرار می‌گیرند٬ اختصاص یابد.

با افزایش فشار‌های اقتصادی ناشی از تحریم‌ها بر مردم٬ نگرانی مقام‌های جمهوری اسلامی از آغاز اعتراض‌های خیابانی و حضور کم‌رونق آن‌ها در انتخابات آینده ریاست جمهوری نیز افزایش یافته است.

عبدالرحیم افروغ٬ یکی از فرماندهان بسیج با اشاره به این نکته گفته است: «دشمن تلاش دارد پابرهنگان جامعه را به خیابان بکشد.»

آقای افروغ هشدار داده «در فتنه احتمالی سال ۹۲ به خانه فرستادن پابرهنگان به مراتب سخت‌تر از به خانه فرستادن نخبگان سیاسی خواهد بود.»

مقام‌های جمهوری اسلامی در ماه‌های اخیر بار‌ها اعلام کرده‌اند غرب با تحریم‌های همه‌جانبه قصد جدا کردن مردم از علی خامنه‌ای و به خیابان کشاندن آنها را دارد.

مردم ایران با افزایش تحریم‌های بین‌المللی تحت فشار‌ شدیدی قرار دارند٬ اما علی خامنه‌ای از آن‌ها می‌خواهد همچنان در برابر این مشکلات ایستادگی کنند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved