مبلغ عیدانه دولت كافی نیست؛ اقشار آسیب پذیر در فشار
گرانی امسال قابل مقایسه با سالهای گذشته نیست به طوری كه اقشار آسیب پذیر و دهك های 5 به بعد در فشار هستند.
مسعود دانشمندعضو هیات نمایندگان اتاق ایران، در گفتگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینكه حفظ قدرت خرید مردم از وظایف دولت است، اظهار داشت: مبلغ عیدانه دولت و مجلس به ۶۰ میلیون ایرانی بسیار اندك است و عیدانه ۷۰ هزار تومانی به ازای هر نفر و اقشار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی ۹۰ هزار تومان بسیار پایین است.
وی افزود:دولت باید حداقل برای جبران قیمت ها باید 200 هزار تومان به مردم پرداخت كند.
دانشمند با بیان اینكه قدرت خرید مردم بسیار پایین آمده و بازار دچار افت و ركود شدیدی شده است،تصریح كرد: این مبلغ در حقیقت پرداخت جبران بخشی از كاهش خرید مردم است.
عضو هیات نمایندگان اتاق ایران با بیان اینكه در كشورهای دیگری نظیر امریكا، كانادا و آلمان هم دولت به اقشار آسیب پذیر جامعه كمك می كند، افزود: دولت موظف است از مردم حمایت كند چرا كه دولت درامد خود را از خزانه ملت تامین می كند.
وی خاطر نشان كرد: حفظ قدرت خرید مردم از وظایف دولت است و بازار سنتی شب عید برای مردم دارای اهمیت است.
دانشمند اظهار داشت: زمانی كه پول باشد و جنس نباشد باعث قحطی می شود؛درمقابل زمانی كه جنس باشد اما پول نباشد ركود اقتصادی بوجود می آید، این موضوع باعث مشكلات فراوانی در چرخه اقتصادی خواهد شد.