به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 22 بهمن ماه 1391 برابر با 2013 Sunday 10 February

آغاز مانور مشترک شش کشور جنوب خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری فرانسه از شهر کویت، رزمایش هفده روزه نیروی مشترک کشورهای عربی حوزه خلیج فارس موسوم به نیروی « سپر شبه جزیره» روز یکشنبه در کویت آغاز شد.

خبرگزاری رسمی کویت به نقل از رئیس روابط عمومی ارتش این کشور اعلام کرد هدف از این رزمایش فعال کردن نیروی دفاع مشترک و اجرای راهبرد دفاعی منسجم کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است.

نیروی «سپر شبه جزیره» سال هزار و نهصد و هشتاد و دو در قالب نیرویی پنج هزار نفری توسط شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس- بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان و امارات متحده عربی- تشکیل شد. شمار این نظامیان از زمان تشکیل تاکنون به بیش از سی هزار نفر رسیده است.

نظامیان «سپر شبه جزیره» دو سال پیش برای کمک به نیروهای بحرین برای رویارویی با معترضانی که اقلیت شیعه رهبری آنان را بر عهده داشتند، در این کشور مستقر شدند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved