به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 1 اسفند ماه 1391 برابر با 2013 Tuesday 19 February

بی اعتمادی بخش خصوصی به اقتصاد كشور

در حال حاضر اعتماد بخش خصوصی نسبت به دولت از دست رفته و علت اصلی آن، ناشی از سیاستگذاری ناکارآمد دولت بوده كه سبب بی‌اعتمادی در بین فعالان اقتصادی و حتی مردم شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، با بیان اینکه دولت عامل افزایش واردات بی‌رویه به دلیل ارزان نگه داشتن مصنوعی نرخ ارز بوده، محیط کسب و کار فعلی کشور را فضای بزن در رویی اعلام کرد.
محمد نهاوندیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، با تشریح عملکرد تیم اقتصادی دولت، علت ناکامی بخش خصوصی در تولید را نبود فضای رقابتی دانست و اذعان داشت:سیاستگذاری دولت در راستای منافع خود و بی توجهی به فضای کسب و کار، از عوامل اصلی ایجاد نقصان در محیط و کسب و کار فعلی کشور است.
به گفته نهاوندیان، در حال حاضر اعتماد بخش خصوصی نسبت به دولت از دست رفته و علت اصلی آن، ناشی از سیاستگذاری ناکارآمد دولت بوده كه سبب بی‌اعتمادی در بین فعالان اقتصادی و حتی مردم شده است.
عضو شورای عالی پول و اعتبار، بانک مرکزی را عامل بیشترین حس افزایش بی‌اعتمادی عمومی در اقتصاد کشور ذکر کرد.
این کار‌شناس و فعال اقتصادی در حوزه بخش خصوصی، اعلام نشدن آمار‌های اقتصادی از جمله نرخ رشد اقتصادی ورا عامل بی اعتمادی بخش خصوصی و بدنه كارشناسی كشور به بانك مركزی اعلام كرد و بیان داشت: این امر باعث شده تا سرمایه گذاران احساس ناامنی کرده و نتوانند طرح‌های اقتصادی خود را عملی کنند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همچنین گفت: این امر نه تنها باعث فرار سرمایه‌ها از بخش تولید شده،بلکه باعث بی‌برنامه گی در دولت و در نتیجه سوق دادن این آشفتگی مدیریتی به بازار شده است.
وی به سایر مشکلات اقتصادی از جمله تشدید بیکاری، افزایش نوسان نرخ ارز و سکه اشاره کرد و عنوان داشت: از ۶ماه پیش كه تحریم‌های ارزی اعمال شد، دولت فرصت داشت در سیاستهای ارزی و تجاری تجدید نظر کند اما برخلاف انتظار، بانك مركزی نتوانست نرخ ارز را مدیریت كند.

به گفته وی این بی برنامه گی سبب شد تا نیمه سال۹۱ بر اثر ارزان نگه داشتن مصنوعی ارز، سیل کالاهای وارداتی به بازار ایران سرازیر شود.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved