به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 6 اسفند ماه 1391 برابر با 2013 Sunday 24 February

بازداشت 2 نفر در رابطه با انفجار مرگبار تهرانپارس

عصر روز جمعه انفجاری مهیبی در یک ساختمان پنج طبقه در تهرانپارس رخ داد که در جریان آن چهار تن از ساکنان خانه جان خود را از دست دادند.» قانون- دو نفر در رابطه با انفجار مرگبار مواد محترقه در ساختمان 5 طبقه در تهرانپارس بازداشت شدند.

به گزارش مهر، محمد شهریاری، بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران با تائید این خبر گفت: در بررسی ها مشخص شد یکی از ساکنین در یک انبار به مساحت حدود 30 متر در این ساختمان اقدام به نگهداری مواد محترقه از جمله اکلیل و سرنج، کاربیت،نارنجک دستی و... می کرد. در زمان حادثه نیز صاحب این اموال فرد جوشکاری را آورده بود تا در انباری را محکم کند که ناگهان این انفجار رخ می دهد.

وی افزود : متاسفانه در این حادثه چهار تن جان خود را از دست دادند که هم اکنون صاحب اموال و مرد جوشکار به اتهام قتل شبه عمد بازداشت شده اند. تحقیقات از صاحب اموال برای شناسایی فروشنده اصلی این موادمحترقه ادامه دارد. با توجه به شواهد موجود احتمال می رود او برای فروش این مواد در چهارشنبه سوری اقدام به انبار کردن این مواد خطرناک در خانه کرده بود.

گفتنی است، عصر روز جمعه انفجاری مهیبی در یک ساختمان پنج طبقه در تهرانپارس رخ داد که در جریان آن چهار تن از ساکنان خانه جان خود را از دست دادند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved