به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 9 اسفند ماه 1391 = 27-02 2013

مال باختگان ارزی مقابل مجلس تجمع کردند

مال باختگان در تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی پلاکارت‌هایی را در دست داشتند كه در آن نوشته شده بود؛ ۱۴ ماه از مال باختن مردم مناطق مرز نشین می‌گذرد نمایندگان چرا اقدامی در این زمینه انجام نمی‌دهند و نمایندگان به داد مردم مال باخته برسند، چرا در این زمینه رسیدگی‌هایی انجام نمی‌پذیرد‌.

ایلنا: حدود 50نفر از مال باختگان ارزی در اعتراض به کلاهبرداری ارزی از مناطق مرز نشین و تهران و شیراز برای پیگیری مشکلات خود امروز مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند‌. ‌

به گزارش خبرنگار ایلنا، در دست تجمع کنندگان پلاکارت‌هایی دیده می‌شد که یکی از این‌ها با این مضمون بود که این کلاهبرداری از تعداد زیادی از مردم در شهرهای ارومیه، ایران‌شهر، شیراز، تهران و چند شهر دیگر انجام شده است.

در پلاکارت‌های دیگر نوشته شده بود؛ ۱۴ ماه از مال باختن مردم مناطق مرز نشین می‌گذرد نمایندگان چرا اقدامی در این زمینه انجام نمی‌دهند و نمایندگان به داد مردم مال باخته برسند، چرا در این زمینه رسیدگی‌هایی انجام نمی‌پذیرد‌.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:
  بازدید: