به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 16 اسفند ماه 1391 = 06-03 2013

مذاکرات باید زود به نتیجه برسد/فرصت رو به پایان است

فرمانده آمریکايی: تلاش‌های دیپلماتیک به نتیجه نمی‌رسد

خبرگزاری رویترز به نسخه‌ای از پیش‌نویس بیانیه گروه ۵+۱ دست یافته که در آن قدرت‌های جهانی به رژیم ایران هشدار داده‌اند مذاکرات باید هرچه زودتر به نتایج مشخص و ملموس برسد.

به گزارش رادیو آلمان، شش قدرت جهانی طرف مذاکره با رژیم ایران قرار است با انتشار بیانیه‌ای به تهران هشدار دهند که اجازه زمان‌خریدن را به این کشور نخواهند داد و انتظار دارند مذاکرات هسته‌ای به «نتیجه زودهنگام و ملموس» برسد.

مذاکرات هسته‌ای با رژیم ایران پس از هشت ماه توقف، هفته گذشته در آلماتی قزاقستان از سر گرفته شد.

خبرگزاری رویترز که به نسخه‌ای از پیش‌نویس این بیانیه دست یافته، گزارش داده قدرت‌های جهانی در این بیانیه به تاکید و تصریح گفته‌اند: «ما در جست‌وجوی نتایج ملموس و زودهنگام در فرآیند دیپلماتیک هستیم.»

قرار است این بیانیه امروز چهارشنبه (۱۶ اسفند، ۶ مارس) در نشست حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خوانده شود.

در این بیانیه همچنین نسبت به تداوم برخی از فعالیت‌های هسته‌ای در ایران به شدت ابراز نگرانی شده است.

قدرت‌های جهانی اقدامات رژیم ایران از جمله نصب نسل جدید سانتریفیوژها در تاسیسات نطنز را نقض آشکار قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل می‌دانند.


فرصت رژیم ایران رو به پایان است

وزیر خارجه آمریکا می گوید فرصت رژیم ایران برای همکاری با جامعه جهانی بر سر برنامه اتمی رو به پایان است.

به گزارش بی بی سی فارسی، جان کری که در پایان سفر خود به چند کشور در اروپا و خاورمیانه صحبت می کرد، با اشاره به ادامه گفت و گوهای هسته ای میان گروه ۱+۵ با رژیم ایران در آلماتی، خواهان رویکرد جدی تهران به مذاکرات شد.

جان کری همچنین سخنان خبرنگار شبکه ای بی سی را درباره نزدیک تر شدن رژیم ایران به امکان دستیابی به سلاح های هسته‌ای تایید کرد.

به گفته وی، رژیم ایران در گذشته از خطوط تعیین شده عبور کرده و به همین خاطر باراک اوباما قصد دارد با قاطعیت با برنامه اتمی آنها برخورد کند.

جان کری گفت، این یک لحظه حساس، همراه با ریسک های زیاد برای همه است. چرا که منطقه در صورت دستیابی رژیم ایران به سلاح اتمی از ثبات کمتری برخوردار و با تهدیدهای بیشتری مواجه خواهد بود.


تلاش‌های دیپلماتیک به نتیجه نمی‌رسد

فرمانده نیروهای آمریکا در خاورمیانه می‌گوید تحریم‌های فعلی و تلاش‌های دیپلماتیک برای بازداشتن رژیم ایران از توانایی‌های اتمی به نتیجه نمی‌رسد.

به گزارش رادیو فردا، ژنرال جیمز ماتیس، رئیس فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا در خاورمیانه، روز سه‌شنبه در برابر کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا گفت: رژیم تهران پیشینه‌ای طولانی در انکار و فریب دارد و به دور از هر انگیزه صلح‌آمیز به غنی‌سازی اورانیوم ادامه می‌دهد.

در همین حال چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا نیز روز سه‌شنبه در دیدار با همتای اسراییلی خود گفت واشینگتن خود را متعهد می‌داند که رژيم ایران را از دسترسی به سلاح اتمی باز دارد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: