به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 27 فروردین ماه 1392 = 16-04 2013

برای زهر چشم گرفتن از ملایان باید به سوریه حمله کنیم

دنیس راس مشاورسابق دولت اوباما در منطقه خاورمیانه اعلام کرد که باید برای زهر چشم گرفتن از حاکمان ایران در برنامه هسته ای و اثبات این مساله که آمریکا حاضر به کار بردن همه گزینه ها از جمله گزینه نظامی است، ایالات متحده آمریکا در مورد سوریه جدی تر عمل کند و اگر لازم باشد در این کشور به مداخله نظامی دست بزند.

به گزارش سایت عصر ایران به نقل از لس آنجلس تایمز راس با اشاره به اینکه مساله رژیم سوریه ارتباط عمیقی با رژیم ایران دارد، افزود:” آنچه در سوریه می گذرد با ایران ارتباط عمیقی دارد. تعلل آمریکا در سوریه پیام اشتباهی برای حاکمان ایران که از بشار اسد پشتیبانی می کنند، می فرستد.”

راس افزود:” انتظار ما از حاکمان ایران آن است که رفتار خود را نه تنها در موضوع سوریه بلکه در مساله هسته ای تغییر دهند و یکی از مشکلاتی که ما در این زمینه داریم این است که حاکمان ایران باور ندارند که آمریکا ممکن است از نیروی نظامی (در موضوع سوریه یا مساله هسته ای رژیم ایران) استفاده کند.”

این دیپلمات سابق آمریکایی در ادامه افزود:” نکته جالب در اینجا این مساله است که اگر می خواهیم دیپلماسی موفقی داشته باشیم، آنها باید به عزم ما برای استفاده از نیروی نظامی در صورت لزوم باور داشته باشند. از نظر من تعلل آمریکا در بحران سوریه این پیش فرض را (بین حاکمان ایران) ایجاد کرده که آمریکا قادر یا مایل به استفاده از نیروی نظامی نیست."

راس افزود:” اگر ما در مورد سوریه جدی تر وارد عمل شویم به نظر من محاسبات رژیم ایران در مورد موضوع هسته ای را تحت تاثیر (و تغییر) قرار خواهیم داد."



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: