به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 30 فروردین ماه 1392 = 19-04 2013

مظنونان انفجار بوستون دو برادر اسلامگرا هستند

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، شبکه تلویزیونی ان بی سی آمریکا اعلام کرد، دو مظنون به دست داشتن در انفجارهای بوستون دو برادر مقیم آمریکا و از اتباع چچن هستند.

شبکه سی ان ان نیز اعلام کرد، مظنون دوم که هم اکنون فراری است، 19 ساله و حامل کمربند انفجاری است و پلیس در "واترتاون" در نزدیکی بوستون در بدر به دنبال اوست.

پلیس از ساکنان این منطقه خواسته از پنجره خانه‌هایشان فاصله بگیرند و در را به روی هیچکس باز نکنند.

پلیس بوستون همچنین اعلام کرد، همه نوع حمل و نقل در این شهر متوقف شده است.


مرگ یکی از مظنونان انفجار

شبکه های تلویزیونی آمریکا پیش تر اعلام کرده بودند که یکی از مظنونان انفجارهای بوستون که بامداد جمعه توسط پلیس دستگیر شده بود، در بیمارستان درگذشت.

این مظنون طی عملیات تعقیب و گریز در نزدیکی بوستون بازداشت شده بود.


چهره شهر بوستون کاملا امنيتی شده است

چهره شهر بوستون آمریکا با حضور گسترده نیروهای امنیتی و انتظامی، کاملا امنیتی و پلیسی شده است.

به گزارش بی بی سی جهانی، امروز دو رویداد جدا شهر بوستون آمریکا را ملتهب کرده است. یکی از این رویدادها به ماجرای تیراندازی در محوطه موسسه فناوری ماساچوست مربوط است و رویداد نیز تیراندازی در شهرک واتر تاون است.

هنوز اوضاع در واتر تاون ملتهب است. نیروهای پلیس در واتر تاون مستقر شده اند. فعالیت پلیس در این منطقه بسیار زیاد است. مسئولان پلیس به مردم محلی توصیه کرده اند که از خانه هایشان خارج نشوند.

ماموران پلیس فدرال آمریکا، اف بی آی نیز در این منطقه حضور پیدا کرده اند. تحقیقاتی آغاز شده است تا مشخص شود آیا این رویدادها در شهر بوستون با هم ارتباط دارند یا خیر.

شماری از اعضای گارد ملی آمریکا نیز در این شهر فعال شده اند. صدها دستگاه خودروی سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی نیز در این منطقه مستقر شده اند. صدای آژیر خودروهای پلیس در همه جا به گوش می رسد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: