به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 15 اردیبهشت ماه 1392 = 05-05 2013

سیل و آب ‌گرفتگی در هفت استان کشور

مدیر کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات گفت: با ادامه بارش‌ها طی چند روز اخیر تاکنون هفت استان دچار سیل و آبگرفتگی شده‌اند و با ورود تیم‌های امداد و نجات آب از 170 واحد مسکونی تخلیه شده است.

مرتضی مرادی‌پور در گفت‌وگو با فارس، در مورد جزئیات امداد‌رسانی به مناطقی که دچار سیل و آبگرفتگی شده‌اند اظهار داشت: با بارش‌های سه چهار روز گذشته هفت استان بوشهر، اصفهان، فارس، خوزستان، یزد، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری به طور پراکنده دچار سیل و آبگرفتگی شده‌اند.

وی اضافه کرد: در همین راستا 90 تیم عملیاتی امداد و نجات شامل 650 امداد‌گر در این استان‌ها برای نجات جان چهار هزار نفر وارد عملیات شدند.

به گفته مرادی‌پور براثر سیل و آبگرفتگی 18 نفر مصدوم شدند که 12 نفر آنها برای دریافت خدمات درمانی بیشتر به بیمارستان اعزام شدند. که از این تعداد یک نفر مربوط به شهرستان خورموج در استان بوشهر و 11 نفر در سپیدان استان فارس بودند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: