به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 18 اردیبهشت ماه 1392 = 08-05 2013

می خواستند معاون اول احمدی نژاد را بازداشت کنند

روزنامه قانون: گفت‌وگوی اخیر 'بهمن شریف‌زاده'، دوست نزدیک اسفندیار رحیم مشایی دربرگیرنده‌ نکته‌های جالبی از پرونده‌‌سازی علیه دولتی‌ها و ماجرای فساد مالی رحیمی‌بود.

این حامی‌دولت تمامی‌«بهتان‌ها» به مشایی را «حرف چرت» خوانده و گفته است که «در نهایت این‌همه اتهام زدن‌ها هیچ چیز اثبات نشد».

وی درباره‌ پرونده‌ی فساد مالی رحیمی‌هم گفت: «گفتند که می‌آیند و می‌گویند، ما که هنوز نمی‌توانیم اثبات کنیم اما بگذارید رحیمی‌را ببریم... آقای احمدی‌نژاد گفت، معاون رئیس‌جمهور را نمی‌توانید برای بازجویی ببرید زندان و چیزی هم اثبات نشود و بعد بیاید بیرون.

شریف‌زاده البته تایید کرده که معاون نخست احمدی‌نژاد «بازجویی» شده است اما با مقاومت احمدی‌نژاد رحیمی‌بازداشت نشد.



Tahlil - Adl Ali May 8, 2013 06:03 PM

نظر ما اینست که مافیای دزدان بین ال ممالک دوست تر میدارند که در کشور های ثروتمند هر گروه حکومتی را به بیرون راندن سرمایه ها تشویق، و سپس آنها را حذف کنند. بدین ترتیب سرمایه ممالک را خیلی شیک و مدرن میچاپند. اینها هم که خیال میکنند با این سرمایه ها به ریش ملت ها بخندند، لبخندشان خیلی زود پایان مییابد، چون همان اربابان جهانخوارشان که خوب بلد شدند چگونه خیلی شیک ملت ها را بچاپند، راه چاپیدن تازه میلیاردرها را هم خوب بلد شدند. این سرمایه ها همه به زودی به قوم برتر میرسد، تا شما لاشخورها فراموش نکنید اربابتان کیست و قوم برتر کدام است. (عدل علی و شمشیر دو دم یهود) البته از ابتکار دادگاه امریکا در بازستانی حق و سهم ایرانی های غیر اسرایلی هم استقبال کرده و سپاسگزاریم. بازم امریکاایها. ای ول

گزارش یا اعتراض به این نظر


Tahlil - Pardis May 8, 2013 08:11 PM

از آنجایکه حرف حق را بهتر است گفت، بگذارید در ادامه نظر پیش بگویم که ما همه از نوادگان ابراهیم و یهودیم که در دوازده سوی زمین پخش شدیم، و هر چه دانش مینوی داریم همه از یهود است، هر چند بسیارانی از راه حق و راستی ها به در شدیم، اما اینک بهترین راه فهم این ریشه مشترک مینوی و صلح همه باورمندان راستین در سراسر جهان است. تفرقه همه که میدانیم از بلایای اهریمنیست. پس حالا که مبرهن است همه نوادگان یک خانواده ایم و از تبار بنی آدم، بهتر است زودتر همه قیوم و اقوام زمین با خودمان آشتی کنیم و دست از تباهی آینده خودمان و نوادگان برداریم. که زمین به همه ما وعده داده شده و تا بهشت تنها یک گام فاصله است! صلح ادیان و مذهب، یا صلح کل بشریت. پایان تفرقه و جنگ ها در هر نقاب مقدس و غیر مقدس راه رسیدن به بهشت است. اگر این را نفهمیم، جایمان در بهشت نیست. نه؟!

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: