به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 20 اردیبهشت ماه 1392 = 10-05 2013

شرایط برای كاندیداتوری رفسنجانی مطلوب نیست

نماینده اردكان در مجلس درباره اظهارنظر آقای خاتمی در خصوص احتمال كاندیداتوری آیت الله هاشمی رفسنجانی اظهار كرد: شرایط برای كاندیداتوری آقای هاشمی مطلوب نیست و آنچه آقای خاتمی درباره ایشان گفته اند آرزوی وی بوده است.

به گزارش نیمروز به نقل از مهر، محمدرضا تابش در حاشیه مراسم ختم پدرزن كمال خرازی كه پیش از ظهر امروز در مسجد نور برگزار شد، با بیان اینكه در شرایط موجود بعید می دانم آقای هاشمی كاندیدا شود، گفت: شرایط برای كاندیداتوری آقای هاشمی مطلوب نیست.

وی با انتقاد از اینكه یك عده تندرو در حال حاضر وجود دارند كه خودشان را قیم مردم دانسته و جو سنگینی به وجود آورده اند، افزود: این اقدام افراد تندرو ظلم بزرگی به نظام و برخلاف فرمایشات رهبر معظم انقلاب است كه تاكید كردند همه سلایق باید در انتخابات حضور داشته باشند.

تابش تاكید كرد: در صورتی كه آقایان هاشمی و خاتمی كاندیدا نشوند و سایر نامزدها هم بدون اجماع و به صورت مستقل وارد انتخابات شوند اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری آتی كاندیدایی نخواهد داشت.



pooladi May 10, 2013 01:08 PM

تو رو به خدا ببینید ملت را چگونه سر کار گذاشتن و با خبر فلان دزد سابق یا جدید میاد یا نه همه را از فکر گرانی و فقر و... بازداشتن خدایا خودت به این ملت آگاهی سواد و به آن ظالمان فریبکار مرگ سخت عنایت فرما

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: