انتخابات؛ شرط برگزاری مناظره تلویزیونی
ستاد انتخابات صدا و سیما اعلام کرد: در صورتی که تعداد نامزدهای تایید صلاحیت شده یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری به پنج نفر برسد، مناظره ها انفرادی خواهد بود و در غیر این صورت، گروهی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی صدا و سیما ، اگر تعداد نامزدهای تائید صلاحیت شده به بیش از 5 نفر برسد این مناظره ها بصورت جمعی و با حضور مجری برگزار خواهد شد.
طبق برنامه ریزی صورت گرفته در ستاد انتخابات رسانه ملی، نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امکان استفاده از شبکه های تلویزیونی و رادیویی را برای ارایه برنامه ها و تبلیغ خود دارند.
بر اساس این تصمیم، هر یک از نامزدها فرصت دارند 420 دقیقه از طریق تلویزیون و 216 دقیقه از طریق رادیو با مردم سخن بگویند و هریک از نامزدها فرصت دارند دو مستند 30 دقیقه ای از شبکه یک برای معرفی خود پخش کنند.
حضور در بخش گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما به مدت 45 دقیقه و پاسخ به سوالات جوانان به مدت یک ساعت در شبکه سه سیما از دیگر امکانات تبلیغی نامزدها در صدا و سیماست.
نامزدها همچنین در نشستی تخصصی در شبکه چهار سیما با کارشناسان به مدت 45 دقیقه فرصت تبلیغ برنامه ها و دفاع از آن را دارند.
پرسش و پاسخ با مخاطبان شبکه های جام جم به مدت یک ساعت نیز از فرصت هایی است که در اختیار نامزدها قرار داده می شود.