به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 3 خرداد ماه 1392 = 24-05 2013

وزیر امور خارجه آمریکا: انتخابات ایران شفاف نیست

به گزارش خبرگزاری فرانسه از تل آویو، جان کری، وزیر خارجه آمریکا امروز با اشاره به ردصلاحیت برخی نامزدها برای انتخابات ریاست جمهوری در ایران اعلام کرد که این انتخابات شفاف نیست.

وزیر خارجه آمریکا گفت، در روند انتخابات ایران، این نهادهای غیرمنتخب و غیرپاسخگو هستند که تصمیم می گیرند چه کسانی نامزد انتخابات شوند و این واقعا تعجب آور است.

جان کری افزود، با حذف برخی نامزدها و عدم شفافیت انتخابات، غیرمحتمل است آنهايی که در لیست تائیدشدگان هستند، خواسته مردم ایران برای ایجاد تغییر را نمایندگی کنند.


آمریکا انتخابات ایران را غیرآزاد و غیرعادلانه خواند

گزارش رادیو فرانسه: جان کری، وزیر امور خارجۀ آمریکا، با اشاره به حذف هاشمی رفسنجانی و رحیم مشایی از رقابت‌های انتخاباتی در ایران گفت که انتخابات آیندۀ ریاست جمهوری ایران در نبود شفافیت برگزار خواهد شد و با معیارهای یک انتخابات آزاد و عادلانه نیز بیگانه خواهد بود.

جان کری، وزیر امور خارجۀ آمریکا، در پایان سفرش به اسرائیل و سرزمین‌های فلسطینی در یک کنفرانس خبری در فرودگاه تل آویو با اشاره به حذف علی اکبر هاشمی رفسنجانی و اسفندیار رحیم مشایی از رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری در ایران «فقدان شفافیت» در این انتخابات را مورد انتقاد قرار داد و گفت که در نبود شفافیت بعید است که نامزدهای موجود انتخابات معرف ارادۀ مردم ایران و یا تجسم ضرورت تغییر در این کشور باشند.

وزیر امور خارجۀ آمریکا، روند انتخابات و گزینش نامزدهای انتخابات در ایران را حیرت آور توصیف کرد و افزود که در این روند شورای نگهبان که نهادی غیرمنتخب و غیرپاسخگو در مقابل مردم ایران است صدها نامزد بالقوه را بر اساس معیارهای مبهم رد صلاحیت کرده است.

جان کری در ادامۀ سخنانش انتخابات ریاست جمهوری ایران را بیگانه با معیارهای انتخابات آزاد، عادلانه و باز توصیف کرد و مشکلاتی را که رژیم اسلامی ایران بر سر دسترسی مردم این کشور به اینترنت ایجاد می کند نگران کننده خواند. او بار دیگر برنامۀ اتمی ایران را موجب نگرانی بین المللی دانست و افزود که دولت واشنگتن خواستار حل مسالمت آمیز این بحران است، هر چند زمان برای حل مسالمت آمیز بحران اتمی ایران در حال سپری شدن است.



atashban May 24, 2013 02:24 PM

وزیر گرامی لطفآ توضیح دهید چه زمان شفاف بوده جناب وزیر ما ملت بی خبر ماندیم از شفافیت تازه این را مدیونه احمدی نژاد بودیم که همه چی رو لو داد چون آخوند نبود .

گزارش یا اعتراض به این نظر


bardia May 24, 2013 03:34 PM

ببینم حالا اگرشورای نگهبان رژیم رسمنجانی دزد جنایتکار و قاتل بسیاری از میهن پرستان ایرانی در درون و برون ایران را رد صلاحیت نمیکرد ،انتخابات ایران شفاف بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گزارش یا اعتراض به این نظر


ایرج May 24, 2013 04:03 PM

یکی نیست به این بابا و جیمی اوباما بگوید کی انتخابات در این سرزمین اشغال شده ایران شفاف بوده، که این یکی باشد، وقعاٌ اینها یا خِنک هستند و یا رُل آدمهای خِنک بازی میگنند،

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: