به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 26 خرداد ماه 1392 = 16-06 2013

روحانی اصلاح ‌طلب نيست؛ نماینده خامنه ای است

سایت حکومتی افکار نیوز: عناصر معارض جمهوري اسلامي با ابراز ترديد نسبت به حسن روحاني مي‌گويند او اصلاح‌طلب نيست و مستقل از اصلاح‌طلبان به عرصه انتخابات آمده و منصوب رهبري در شوراي عالي امنيت ملي است.

در اين زمينه «محمدرضا-ي» همکار فراري نشريات زنجيره‌اي به صداي آمريکا گفت: روحاني اصلاح‌طلب نيست و هيچ اصراري هم ندارد که خودش را اصلاح‌طلب بنامد. اين در حالي است که آقاي عارف خودش را اصلاح‌طلب مي‌دانست. اما چون در نظرسنجي‌ها حتي نظرسنجي‌هاي اصلاح‌طلبانه او داراي راي بالايي نبود، اصلاح‌طلبان از روحاني حمايت کردند.

مرتضي -ک از همکاران متواري گروهک ملي-مذهبي نيز که در پاريس اقامت دارد به يک رسانه اپوزيسيون (راديو کوچه) گفت: آقاي روحاني نماينده آقای خامنه ای در شورايعالي امنيت است به ويژه اين که روحاني از معتمدين نظام بوده و بخشي از جريان راست هم او را بر ديگر رقبا ترجيح مي‌دهند.

وي در مصاحبه با راديو فردا نيز تصريح کرد: حسن روحاني به اصلاح‌طلبي شهره نيست هر چند هاشمي و کارگزاران و خاتمي از او حمايت کرده‌اند. او مورد اعتماد رهبري بوده است.

از سوي ديگر عليرضا نوري‌زاده به شبکه الجزيره گفت: حسن روحاني به هيچ‌وجه اصلاح‌طلب نبوده و نيست و نماينده رهبري و نزديک به رهبر بوده است.

نوري‌زاده گفت: از نظر رهبري اين انتخابات يک همه‌پرسي براي نظام بود، زيرا مي‌خواهد بگويد جمهوري اسلامي وجهه مردمي دارد. نظام زيرکي به خرج داد و انتخابات شوراهاي شهر را با انتخابات رياست‌جمهوري همزمان کرد.(!) مسئولان نظام هر راي‌دهنده را که پاي صندوق‌ها رفت نماد وجهه قانوني و مردمي نظام تلقي مي‌کنند.



khosroparviz June 16, 2013 08:44 AM

حالا فرضن که اصلاح طلب بود یا هست ، بابا این آخوند است !!!!!
اصلا اصلاح طلب و اصولگرا یعنی چه ؟ اینا همشون سر تا پا از یک کرباسن، همه از یک فرقه شیطانی هستند. شما را بخدا مردم را با این حرفا گمراه نکنید ، آنها را روشن کنید . این حرفا کلک های آخوندی است. ما نباید دیگه این کلک ها را بخوریم - ۳۴ سال بسه !
حالا هم که مردم ساده لوح گول خوردن - رفت تا ۸ سال دیگه بدبختی و مفلوکی .......که این آخوند بره و یکی دیگه بیاد!! وای .

گزارش یا اعتراض به این نظر


سام ضد ولایت June 16, 2013 10:48 AM

کاملا مطمئن هستم که احمدی نژاد و تیم وی در پیروزی خسن زوحانی رول به سزائی را بازی کرده اند.
احمدی نژاد برای اینکه انتفام کوجگی از اصول گرایان گرقته یاشد از روحانی حمایت کرد.

گزارش یا اعتراض به این نظر


نسل بیدار June 16, 2013 12:51 PM

جان هر کی‌ دوست دارید، یکی‌ به ما بگوید خوشحالی و جشن این مردم بابت چیست؟ خاتمی کم سرتون کلاه گذاشت که حالا به روحانی دل خوش کردید؟

تبریک به امت شریف ولایت فقیه - خامنه‌ای به خامنه‌ای رای داد. در ضمن، انتصابات نمایشی جمهوری اسلامی انگلستان را در خاور‌میانه به دولت انگلستان تبریک میگوییم.

شعار میر حسین یا حسین، و الله و اکبر، فراموش نشود که بقای ولایت فقیه و چاه جمکران به آن بستگی دارد. در انتظار بهبودی اوضاع اقتصادی و زندگی‌ و سر نوشت خود باشید که همراه روحانی در راه است، روحانی هم نشد نگران نباشید دولت انگلیس و روسیه و آمریکا حتما یکی‌ دیگر را در ترشی خوابانده‌اند. چیزی که فراوان است، امام و رئیس جمهور‌های انتصابی...

کورش بخواب که تصویر امام هنوز در ماه است و دیدنی نیست.

گزارش یا اعتراض به این نظر


masood June 16, 2013 02:10 PM

کلاه بسیار گشادی سرمردم ایران فرو رفت.

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: