به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 4 تیر ماه 1392 = 25-06 2013

چکیده پایان نامه دکترای حسن روحانی

سایت رسمی دانشگاه کلدونیان گلاسکو به مناسبت پیروزی حسن روحانی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، چکیده پایان نامه دکترای رئیس جمهور منتخب را منتشر کرد.

پارسینه نوشت: متن چکیده پایان نامه حسن روحانی بدین شرح است:

نظریه موجود به تایید این موضوع می پردازد که هیچ قانونی در اسلام غیر قابل تغییر نیست. غیر قابل تغییر بودن تنها در مورد باورها، ارزش ها و اهداف نهایی در شریعت کاربرد عملی دارد. حتی آن دسته از قوانینی که غیر قابل تغییر بودن را برای بخش مناسک و آداب مذهب در نظر می گیرند، در واقع غیر قابل تغییر نیستند و تحت شرایط خاص دستخوش تغییر می شوند.

قوانین اسلام بر مبنای شرایط مشخص و مقتضیات زمان و مکان گسترش و رشد پیدا کرده است. در واقع باید این انعطاف پذیری را به عنوان یکی از اجزای اصلی قوانین اسلام به شمار آورد. ساختار مناسب برای این انعطاف پذیری و تغییر در منابع اصلی شریعت پیش بینی و تایید شده است که عبارتند از: قرآن، سنت، اجماع، قیاس، عقل و عرف.

در واقع منبع اساسی قوانین اسلامی ( قرآن ) به این دلیل انعطاف پذیر است که قوانین قرآنی در زمینه ارزیابی احکام، فضای مناسبی برای انعطاف پذیری ایجاد می کند. قرآن در مورد ارزش اصلی احکام خود صریح و روشن نیست و این احتمال وجود دارد که یک فرمان در قرآن گاهی اوقات جنبه حتمی و دستوری داشته باشد، گاهی اوقات تنها یک پیشنهاد باشد و زمانی هم تنها یک حکم جایز باشد. دستورات و ممنوعیت ها در قرآن به شیوه های مختلف بیان شده که در مقابل برداشت های مختلف، باز و آزاد است.

ابزارهای اصلی پیش بینی شده برای تغییر در شریعت عبارتند از: اجتهاد، مصلحت و احکام ثانویه. بخش نخست به تحلیل و بررسی مفهوم و توسعه اجتهاد می پردازد. در بخش دوم، نقش اجتهاد در انعطاف پذیر کردن شریعت مورد بررسی قرار میگیرد.

بررسی عملی تاثیر اجتهاد در انعطاف پذیری قوانین اسلامی، موضوعی است که در فصل سوم به آن پرداخته می شود.

فصل چهارم به مفهوم احکام ثانویه و چگونگی توسعه آنها توسط حقوقدانان اسلامی مربوط می شود. بخش پنجم به بررسی نظریه مصلحت به عنوان ابزاری پویا در شریعت می پردازد. در نهایت در بخش ششم، نقش احکام ثانویه و مصلحت در قوانین اسلامی ایران و روند آن طی سال های گذشته مورد تحلیل قرار می گیرد.



masood June 25, 2013 04:30 PM

دو وزیر آلمانی به علت تقلب در مدرک دکترا استعفا می دهن. در ایران یک متقلب رئیس جمهور میشه !! حسن فریدون ( امنیتی )

گزارش یا اعتراض به این نظر


Amir June 26, 2013 02:38 AM

لطفآ این ادورتیزنگ همجنسگرا را از اینجا بر دارید.. هر دفعه آدم میاد تو سایت شما حال آدم بهم میخوره

پاسخ ایران پرس نیوز درباره تبلیغات:
تبلیغات هوشمند گوگل (که ایران پرس نیوز آنها را نمایش میدهد) برای هر کامپیوتری به شکل متفاوتی نمایش داده می شود و بر اساس تاریخچه جستجو ها یا علایق شناسایی شده کامپیوتر شماست.
مثلا اگر شما در گوگل مسافرت به هاوایی یا کتابی را جستجو کنید تبلیغاتی که بعدا در سایتهای دیگر که تبلیغات گوگل را نشان می دهند خواهید دید درباره کتاب یا مسافرت می باشند بنابراین به احتمال زیاد علت دیدن تبلیغاتی درباره همجنسگرایی به جستجوهای شما (یا کس دیگری از کامپیوتر شما) روی اینترنت می باشد.

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: