به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 5 تیر ماه 1392 = 26-06 2013

باند اصولگرایان: احمدی ‌نژاد باید محاکمه شود

سایت دیگربان: منصور حقیقت‌پور٬ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته محمود احمدی‌نژاد باید به خاطر «ظلم» به مردم٬ تحقیر «حزب‌الله» و تحمیل شکست به «اصول‌گرایان» محاکمه شود.

به گزارش روز چهارشنبه (پنجم تیر) ایرنا٬ آقای حقیقت‌پور این مطلب را در گفتگو با سایت «خانه ملت» وابسته به مجلس بیان کرده است.

وی گفته احمدی‌نژاد باید در دادگاه حاضر شده و به ظلم‌هایی که به مردم کرده رسیدگی شود.

این نماینده مجلس همچنین خواستار محاکمه احمدی‌نژاد به خاطر «تحقیر حزب‌الله‌» و «تحمیل شکست» به اصول‌گرایان شده است.

وی در بخش دیگری از این گفتگو به اظهارات غلامحسین الهام مبنی بر رجعت دوباره احمدی‌نژاد با ظهور «امام زمان» اشاره کرده و گفته است: «گویا اطرافیان آقای احمدی‌نژاد احساس کرده اند عده‌ای آدم خل‌وضع، مردمان این کشور هستند که هر چه گفتند قبول کنند؟»

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزوده که «اگر قرار باشد امثال آقای چاوز و احمدی‌نژاد همراه با امام زمان بیایند که باید در آن دوره نیز منتظر فجایعی مثل اختلاس سه هزار میلیاردی باشیم.»

محمود احمدی‌نژاد از دو سال پیش مورد غضب محافظه‌کاران قرار گرفته و در هفته‌های اخیر زمزمه‌هایی مبنی بر محاکمه وی در محافل سیاسی به گوش می‌رسد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: