اعتدال روحانی پیروی از خط رهبری است
به گزارش فارس، قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه اعتدال را پیروی از خط امام و رهبری و حرکت در مسیر اسلام ناب میدانیم، گفت: اگر منظور آقای روحانی از اعتدال این موارد باشد در آینده شکل تکاملی انقلاب اسلامی را خواهیم دید.
پرویز سروری گفت: عدم تعریف درست از مفاهیم اصلاحطلبی و اصولگرایی در دوره اصلاحطلبان و اصولگرایان باعث شد که هر کدام از افراد علایق شخصی خود را به این مفاهیم نسبت دهند.
وی افزود: در دوره جدید آقای روحانی باید از مفهوم اعتدال که شعار آن را مطرح کردند، تعریف درستی ارائه دهند.
قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تاکید کرد: من فکر میکنم که این مسئولیت بر عهده شخص آقای روحانی است که با شفافیت کامل خاستگاه، راهبرد و تاکتیکهایش را برای رسیدن به اعتدال بیان کند.
سروری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی بر اساس اعتدال شکل گرفت خاطرنشان کرد: ما اعتدال را پیروی از خط امام و رهبری و حرکت در مسیر اسلام ناب و انقلاب اسلامی میدانیم و اگر منظور آقای روحانی از اعتدال این موارد باشد در آینده شکل تکاملی انقلاب اسلامی را خواهیم دید.