به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 9 تیر ماه 1392 = 30-06 2013

مصر؛ پیوستن مقامات و نیروهای پلیس به مردم معترض

معاون وزیر بهداشت مصر برای همبستگی با مخالفان محمد مرسی از سمت خود استعفا داد.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری "التحریر" "طارق المحلاوی"، معاون وزیر بهداشت مصر امروز برای همبستگی با تظاهرکنندگان مصری مخالف محمد مرسی از سمت خود استعفا کرد.

در متن استعفانامه وی آمده است که "مردم مصر در سال گذشته میلادی در چنین روزی شاهد آغاز به کار محمد مرسی و اعضای دولت وی بودند اما این دولت نتوانست آرمان ملت، کرامت و عدالت اجتماعی را محقق کند و به همین دلیل مردم تظاهرات کردند تا از سلب اعتماد خود از مرسی را اعلام کنند و من نیز به عنوان یک فرد مسئول عضو دولت استعفا می دهم.


پلیس مصر به جمع مخالفان مرسی می‌پیوندد

به گزارش افکار نیوز، جنبش "۶ آوریل" مصر در بیانیه ای از پیوستن نیروهای پلیس به جمع مخالفان محمد مرسی خبر داد.

خبرگزاری آناتولی ترکیه به نقل از یک شخصیت سیاسی مصر اعلام کرد که به محمد مرسی پیشنهاد شده است که از قدرت کناره گیری کند تا عبدالفتاح السیسی، وزیر دفاع مصر به جای وی، رهبری این کشور را موقتا در دست بگیرد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: