به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 13 تیر ماه 1392 = 04-07 2013

یک روزنامه‌نگار به یکسال حبس تعزیری محکوم شد

خبرگزاری هرانا - فاطمه خردمند٬ روزنامه‌نگار به حکم قاضی پیرعباسی٬ ریاست شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب استان تهران به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است. اتهام وی تبلیغ علیه نظام از طریق همکاری در نشریه اینترنتی قلم سبز عنوان شده است.

بنا به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، خانم خردمند ۱۷ دی ۱۳۹۰ توسط ماموران وزارت اطلاعات در منزل خود بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.

ماموران با تفتیش منزل اقدام به جمع‌آوری وسایل کرده و حدود ساعت یک و نیم صبح خانم خردمند را به همراه خود بردند. با گذشت بیست و پنج روز از بازداشت، وی در دوازدهم بهمن‌‌ همان سال با قرار وثیقه پنجاه میلیون تومانی به صورت موقت از زندان اوین آزاد شد.

چهارشنبه ۳ آبان ۱۳۹۱ وی به همراه دکتر سعید مدنی و احسان هوشمند در در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت در روزنامه اینترنتی قلم سبز محاکمه شدند.

فاطمه خردمند٬ دانش آموخته رشته روزنامه‌نگاری دانشگاه آزاد تهران مرکز٬ از فعالان ستاد میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ و همسر مسعود لواسانی از جمله روزنامه‌نگارانی است که پس از انتخابات بازداشت شد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: