به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 18 تیر ماه 1392 = 09-07 2013

گزارش نهایی رژیم درباره علت مرگ ستار بهشتی

رئیس سازمان پزشکی قانونی از اتمام رسیدگی به پرونده ستار بهشتی در این سازمان و اعلام گزارش نهایی کمیسیون پزشکی خبر داد.

به گزارش مهر دکتر احمد شجاعی گفت: در جریان معاینات تخصصی پزشکی قانونی دو نظریه مطرح شد. در نظریه اولیه احتمال مرگ بر اثر فشارهای روحی و یا ضربه های وارد شده مطرح شد . اما پس از بررسی این احتمال پزشکان اعلام کردند ضربات وارد شده به ستار بهشتی نوعا کشنده نبوده و نمی تواند منجر به مرگ شده باشد.

وی افزود: این ضربه ها به نقاط حساس بدن نیز وارد نشده بود. از سوی دیگر در آزمایشات سم شناسی نیز هیچ موردی مشاهده نشد که مرگ او را غیر طبیعی نشان دهد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی خاطر نشان کرد: در نظریه دوم احتمال مرگ بر اثر ضربه و فشار روحی به صورت توامان مطرح شد که پس از بحث درباره این احتمال به عنوان گزارش نهایی پزشکی قانونی ارسال شد.البته پزشکی قانونی نتیجه معاینات خود را اعلام کرده و تصمیم گیری در این خصوص بر عهده قضات است.

شجاعی خاطر نشان کرد: با ارسال گزارش نهایی رسیدگی به این پرونده در پزشکی قانونی پایان یافت.



khosrev July 9, 2013 12:14 PM

آقای دکتر شجاعی شما چگونه حرفه پزشکی خوانده اید ؟ چرا از ترس و جبونی ، گواهی صادر کرده ای که مرگ ستار بهشتی : بر اثر ضربه و( فشار روحی ) مطرح شده .
۱ پزشک قانونی در هیچ کجای دنیا نمیتواند به فشار روحی یک مرده گواهی بدهد - ناشیگری از طرف شما -
۲ بد تر از همه مینویسید : و اما تصمیم گیری ! در این خصوس بر عهده قضات است . سوال در اینجاست که آیا قضات پزشک هستند ؟ و اگر هم هستند حق دادن گواهی پزشکی قانونی را دارند ...؟
از طرف یک پزشک

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: