به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 26 تیر ماه 1392 = 17-07 2013

برملا شدن اسرار نظام آخوندی در تلويزيون رژيم

آخوند ریشهری در تلويزيون رژيم فاش کرد که در جريان پرونده مهدی هاشمی در دهه 60، هاشمی رفسنجانی در آن روزها به وی می گفت امشب که می خوابيد، شايد فردا صبح آيت الله منتظری رهبر باشد و با اقداماتی که انجام می دهی ممکن است باعث شود ديگر در مسير انقلاب جايگاهی نداشته باشی و مجبوری در خارج از کشور زندگی کنی!

آخوند ریشهری افزود: البته ايشان اين صحبتها را از روی خيرخواهی با من مطرح می کردند. راستش ما فکر آينده خودمان را نمی کرديم و به وظايف شرعی خود فکر می کرديم. پشتوانه اصلی ما امام بعد هم مقام معظم رهبری بودند که از اقدامات ما پشتيبانی می کردند و هيچ حامی ديگری در اين جريان نداشتيم.

آخوند ریشهری در پاسخ به اين سئوال که آيا مصلحت می دانيد کمتر صحبت کنيد، گفت جايی که ضرورت داشته باشد حتما صحبت خواهم کرد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: