به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 1 مرداد ماه 1392 = 23-07 2013

نشست مخالفان سوری با اعضای شورای امنیت

هیئتی از ائتلاف مخالفان سوری روز جمعه در نیویورک با اعضای شورای امنیت جلسه برگزار می‌کند.

به گزارش فارس به نقل از المنار، مارک لیال نماینده انگلیس در شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد: اعضای ائتلاف مخالفان به ریاست احمد جربا ئیس این ائتلاف نشستی غیر رسمی با نمایندگان 15 عضو شورای امنیت از جمله چین و روسیه برگزار خواهند کرد.

وی تاکید کرد که این دیدار فرصتی برای اعضای شورای امنیت است تا مذاکراتی شفاف با رهبران ائتلاف مخالفان سوریه داشته باشند و مسائل مهم مربوط به بحران در این کشور را مورد بحث قرار دهند.

این دیپلمات بلندپایه انگلیسی، ادامه خشونت‌ها در سوریه، بحث درباره نشست ژنو 2، مسائل مربوط به ارسال کمک‌های بشردوستانه، مباحث مربوط به حقوق بشر، آوارگان و حمایت از غیر نظامیان از محورهای این دیدار غیر رسمی خواهد بود.

بنابراین گزارش، قرار است احمد جربا و هیئت همراه وی به چندین کشور اروپایی نیز سفر کنند تا در آنجا با مقامات غربی دیدار و گفت‌وگو داشته باشند.

اکثر رهبران نظامی ائتلاف در این سفر احمد جربا را همراهی می‌کنند.

این سفر در شرایطی انجام می‌شود که جربا هفته گذشته با سفر به ریاض با سران عربستان سعودی نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: