به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 4 مرداد ماه 1392 = 26-07 2013

نامه سرگشاده یک دزد جنایتکار از ایران به اوباما

خبرگزاری تسنیم: متن نامه سرگشاده حبیب الله عسگراولادی با عنوان «سخنی خیرخواهانه با باراک حسین اوباما» به شرح ذیل است:

مذاکره با آمریکا این روزها از سوی محافل خارجی و داخلی روی صفحات سایتها و زبانهاست این خبر اولین نیست و آخرین نیز نخواهد بود. بارها آمریکائیها اشتیاق خود را به این امر اعلام کرده اند. اما طی سه دهه گذشته به دلیل اصرار بر مواضع استکباری سران آمریکا و پیش شرطهای تحمیلی هیچگاه جامه عمل نیافته است.

می خواهم به این بهانه چند کلمه از روی نصح و خیرخواهی با آقای باراک حسین اوباما سخن بگویم.

1- جناب آقای باراک حسین اوباما شما چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا هستید. طی دو قرنی که از پدیداری آمریکا به عنوان یک کشور در جغرافیای طبیعی و سیاسی جهان می گذرد ظاهراً اولین رئیس جمهور سیاه پوست هستید که در این کشور انتخاب شدید. علی رغم ستم تاریخی دولت های آمریکا به ملت ایران طی نیم قرن گذشته فکر می کنم مردم ایران احساسی که نسبت به شما دارد با رؤسای پیشین ایالات متحده آمریکا متفاوت باشد.

شما با وعده گفت و گوی بدون پیش شرط با ایران وارد کاخ سفید شدید و در نخستین پیام نوروزی پس از پیروزی در انتخابات گفتید؛ "خواستار در پیش گرفتن یک دیپلماسی برای حل تمام مشکلات فیمابین و برقراری روابط سازنده با ایران هستم" و در کنفرانس خبری کاخ سفید رسماً گفتید؛ "انتظار دارم که پیشرفت تدریجی در روابط بین آمریکا و ایران حاصل شود"

با این مواضع مثبت انتظار این بود که از برنامه خصمانه و لجوجانه آمریکا علیه ملت ایران کاسته شود. امّا متاسفانه طی پنج سالی که شما بر اریکه قدرت نشسته اید نه تنها فشارها و تهدیدها و تحریمها کاسته نشده است بلکه هر روز به حجم و اندازه آن از طریق فشار به مجامع جهانی و بویژه شورای امنیت سازمان ملل بر آن افزوده می شود.

شما در پایان چهارساله ریاست جمهوری با لحنی خشن و تهدید آمیز خطاب به ملت ایران گفتید: "شدیدترین تحریمهای تاریخ را در مورد ایران اجراء می کنیم"

سخن این است اینهمه خشونت و بی مهری علیه یک ملت که می خواهد روی پای خود بایستد، براساس چه منطقی است؟ چه منطق بشر دوستانه پشت این تهدیدها و خشونت ها وجود دارد. مگر شما مدعی پرچمداری حقوق بشر در جهان نیستید به چه دلیل با ملت ایران و حقوق انکارپذیر آن به عنوان یک کشوری که 10 برابر کشور شما ریشه تاریخی در جغرافیای طبیعی و سیاسی جهان دارد بنای خصومت ورزی گذاشته اید.

2- زیبنده است به عقب برگردیم. دولت ایالات متحده آمریکا در دهه 1330هجری شمسی در ایران یک کودتای نظامی را مدیریت کرد و یک دولت ملی را ساقط کرد.

دولت آمریکا طی سالهای حکومت محمدرضا پهلوی خشن ترین استبداد را در ایران مورد حمایت قرار داد بطوریکه در سال‌های 1356 و 1357هزاران نفر در خیابانها توسط رژیم شاه با تایید گوناگون دولت آمریکا در زیر دید جهانیان و در روز روشن به گلوله بسته و کشته شدند.

ملت ایران با انقلاب اسلامی خود، یک حکومت دموکراتیک تشکیل داد و رهبران آمریکا با کمک ایادی خود از همان روز اول بنا را بر کودتا، دخالت در امور داخلی ایران، راه‌اندازی جنگ داخلی و تقویت تجزیه طلبی و بالاخره تحمیل جنگ عراق علیه ایران را گذاشتند. با آنکه قرار بود طبق معاهده الجزایر دو ملت به سمت عادی سازی روابط پیش بروند امّا این مهم صورت عملی به خود نگرفت.

آقای اوباما آیا از خود پرسیده اید که چرا روابط دو ملت و دو دولت به صورت عادی درنمی آید؟!

اجازه می خواهم در دو بخش این علت را بازگو کنم

الف- منابع اطلاعاتی شما از ایران از عناصر ضدانقلاب و به ویژه منافقین همان ها که با ترورهای فراوان دستشان به خون هزاران نفر از مردم بیگناه ایران آغشته است، تغذیه می کنند. این جماعت هیچگاه واقعیت های دیروز، امروز و فردای ایران را به شما نمی گویند.

ب- رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم نامشروع خواهان عادی سازی روابط آمریکا با ایران نیست و در این باره اخلال می کند. بد نیست به اعتراف آقای گری سیک گوش فرادهید که اخیراً گفته بود نتانیاهو 20 سال است به آمریکا در مورد ایران دروغ می گوید و رهبران کاخ سفید را فریب می دهد.

3- آقای باراک حسین اوباما اگر خواهان جدّی روابط و گفتگو با ایران هستید باید در صحت منابع اطلاعاتی خود تجدید نظر کنید. ایران امروز که از زیر غبار هشت سال جنگ و 35 سال توطئه ضدانقلاب و نیز اخیراً پیروزمندانه از جنگ نرم بیرون آمده است یک ایران مقتدر، مستقر، مصمم، یکپارچه، متحد و نیرومند در همه قلمروهاست. تهدیدها و تحریمها نه تنها اثری در اراده ملت نگذاشته بلکه آنها را در راهی که می روند مصمم تر کرده است.

4- ظاهراً بهانه تازه آمریکا در خصومت ورزی علیه ملت ایران موضوع استفاده از فناوری صلح آمیز هسته ای است که از آن به عنوان تولید بمب هسته ای یاد می کنند و قبل از این بهانه، رهبران آمریکا هرآنچه از دستشان بر می آمده علیه ملت ایران انجام داده اند. در روزهای آغازین انقلاب اسلامی که ما اصلاً بحث فناوری هسته ای نداشتیم آن همه دخالت در امور ایران از طریق راه اندازی جنگ نرم و حمایت از گروههای مسلح و راه اندازی جنگ تحمیلی به چه بهانه ای راه افتاد؟! دولت آمریکا و همه غرب تمام قد پشت صدام ایستادند تا پشت ملت ایران را به خاک بمالند. امّا تقدیر الهی چنان شد که دشمنان ملت ایران به خاک سیاه نشستند و اکنون آثاری از آنها در منطقه نیست.

این هم یک عبرت الهی بود که صدام نه با جنگ نرم و سخت ما بلکه با دست همان کسانی که این گرگ را به جان ملت ایران انداخته بودند ساقط شد. اگر همه استراتژیست های عالم و بویژه آمریکا جمع شوند نمی توانند تغییری بر این تقدیر الهی و روسپیدی ملت ایران ارایه دهند.

5- شما نیک می دانید ایران پرچم‌دار خلع سلاح هسته ای در جهان بوده و هست و ان‌شاءالله خواهد بود. شما اطلاع دارید ایران نه به خاطر ترس از آمریکا یا اسرائیل بلکه به خاطر یک اعتقاد دینی و الهی، ساخت بمب هسته ای و اتمی را جایز نمی داند که فتوای صریح رهبر انقلاب اسلامی جای تردید در این موضوع نمی گذارد. شما نیک می دانید بیش از دوسوم مردم جهان در قالب دولتهای خود در غیر متعهدها و کنفرانس اسلامی بارها از ایران و ملت بزرگ ما دفاع کردند و گفته اند ایران بدنبال ساخت بمب هسته ای نیست. پس چرا یک دروغ و تهمت ناروا را تکرار می کنید و اساس دیپلماسی خود را بر یک دروغ و نیرنگ استقرار کرده اید.

آیا فکر می کنید گفتگو در فضای دروغ، فریب و نیرنگ شکل می گیرد؟

ما معتقدیم نتیجه و محصول آن چیزی جز بی اعتمادی ما و عدم صداقت شما نیست. هیچ منطق انسانی پشتوانه این گفتگو نیست.

6- شروط گفتگو، براساس یک منطق انسانی و الهی هم در زمان امام خمینی (ره) و هم در زمان آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبری معظم انقلاب بارها اعلام شده است:

الف- دست کشیدن از ادامه خصومت و دشمنی با مردم ایران

ب- آزاد کردن منابع مالی بلوکه شده در آمریکا از زمان شاه که امروز یک رقم نجومی را تشکیل می دهد

ج- به رسمیت شناختن انقلاب اسلامی ایران و دولت برخاسته از رای ملت و عدم مداخله در امور داخلی ایران

د- پایان دادن به تهدیدهای روزافزون و تحریمهای ظالمانه که حتی شامل اقلام دارویی هم شده است!

هـ- پایان دادن به دشمنی با اسلام و مسلمانان و برداشتن پروژه جنگ های صلیبی از روی میز وزارت دفاع، سازمان سیا و وزارت امورخارجه ایالت متحده آمریکا.

من فکر می کنم اگر شما دور از فشارهای اسرائیل و تحمیل جناح تندرو بی منطق، منافع حال و آینده دو ملت آمریکا و ایران را در نظر داشته باشید و همه این امور یا حتی یکی از آنها را عملیاتی کنید مقدمات گفتگوی صادقانه آنهم از موضع احترام دو جانبه پدید می آید.

اینجانب خیرخواهانه و صمیمانه می گویم که کوبیدن برطبل دشمنی با ملت ایران که طی 35 سال گذشته هر روز صدای آن بیشتر به گوش می رسد به نفع دولت شما و منافع دو ملت و صلح جهانی نیست. این را نه به این خاطر می گویم که اکنون پرقدرت ترین کشور منطقه و بانفوذترین ملت در بین ملتهای جهان هستیم. بلکه به این دلیل می گویم که در این مناقشه خداوند بزرگ از ملت ما حمایت می کند و شما از حمایت خدا بی نصیب هستید به همین خاطر ملت ما همیشه در این هماوردی پیروز است.

نکته آخر اینکه شایسته است جغرافیای کهن سیاسی و تمدنی ایران را با اسلام، انقلاب، رهبر و مردمش بشناسید پیام این کشور در طول تاریخ حیاتش، صلح و دوستی بوده و همواره از هویت دینی و ملی خود دفاع کرده است. تاریخ این ملت قابل احترام است. شما از این فرصت استفاده مطلوب نمائید.

جمهوری اسلامی ایران یازدهمین دوره ی ریاست جمهوری خود را با موفقیت و حضور گسترده و وسیع مردم در انتخابات و در کمال آزادی، آرامش و امنیت برگزار کرده است، حقاً از این "فرصت" بین‌المللی پدید آمده استفاده کنید و نگذارید به "تهدید" تبدیل شود.

به گمانم شما می دانید بین دو ملت ایران و آمریکا خصوصاً نخبگان دو کشور، ضمن احترام متقابل، مسئله چالش برانگیزی که مانع شناخت و درک بیشتر شما باشد وجود ندارد شایسته است از این فرصت مناسب باقیمانده دوره مسئولیت خود بنحو مطلوب استفاده کنید.

جناب آقای اوباما شأن شما این است که با عبرت‌گیری از تاریخ، به ملت‌ها و خواست آنان احترام بگذارید. اوضاع جهان اقتضاء ویژه دارد زیرا با یک تلنگر شوروی سابق تجزیه شد و امام خمینی (ره) این اخطار را غیر مستقیم به غرب داده بودند که مواظب باشید اتفاقی که در تجزیه شوروی پیش آمد برای شما پیش نیاید.

جناب آقای اوباما! شما در تبلیغات انتخابات دور اول ریاست جمهوری خود قول دادید"تغییر" ایجاد کنید اما در این چند سال عملکرد مسئولیت شما "تغییری" را شاهد نبودیم شما می توانید در تاریخ سیاسی ایالات متحده آمریکا نقطه عطفی ایجاد کنید که منجر به "حیات طیبه"شود این مفهوم را از قرآن کریم که پیام الهی است به شما هدیه می کنم تا با مشارکت همه ی انسان‌های نیک اندیش به فکر صلح و آرامش انسان‌ها باشید و این پیام یکی از مصادیق بندگی خدای قادر متعال است.

به امید سعادت و نیک بختی همه ی انسانهای عالم
والسلام



حقیقتگو July 26, 2013 03:55 PM

یه باد قوی به وزش در میاد ونامه عسگراولادی رو که آقای پستچی می خواد بندازه تو صندوق پستی کاخ سفید رو با خودش به هوا بلند میکنه و هی با خودش می بره و می بره تا باده بادش تموم میشه و بطور اتفاقی این نامه میفته تو یه رودخونه پراز تمساح...پستچی که دنبال نامه هی میدوئیده از دید افتادن نامه در رودخانه نامید میشه ومیره کاخ سفید و میگه یه نامتون از ایران افتاد در رودخونه و تمساح های رودخونه دارن می خوننش! تمساح رودخونه نامه رو بازمی کنن ونگاهشون به عکس تمساح عسگراولادی میفته ومیگه تمساح تریاکیه؟ یکی از تمساح ها می پرسه یالله بخون دیگه و بگو چی نوشته؟آره نوشته شکم ما پرازگوشت آهو و بره ایران نشینانه و کلی بهمون اینجا خوش میگذره و ما از اینکه بتو در امریکا بد میگذره ناراحتیم و برات اشک تمساح اسلامی می ریزیم. بیا با ما رفیق شو یه لقمه هم بتومیدیم!

گزارش یا اعتراض به این نظر


dariush July 26, 2013 04:19 PM

ای آقا!! با این "ننه من غریبم" نامه، لاشه خمینی را به لرزش، و دست چلاق آقا را با "لنگ کثیف دور گردنش" به درد آوردید! این نامه هم کنار نامه‌های دیگر از توالت کاخ سفید سر در خواهد آورد. زیرا که جامعه ایرانی‌ / آمریکایی (رای دهندگان) مخالف هر گونه سازش با رژیم آخوندی هستند. ندا‌ها و سهراب‌ها فراموش نخواهند شد ...

گزارش یا اعتراض به این نظر


mahtab July 26, 2013 05:04 PM

الیجباب دزد شما که خوب میدانید که مردم ایران جمهوری اسلامی رو نمیخواهند پس بهتر است بجای چابلوسی از رهبرت و دزدی از ملت ایران دست برداری و در این روزهای آخر عمرت به مردم همراه شوید ، فکر میکنم که دیگه خودت و هفت جدت رو خوب بستی، بدون که این حکومت کثیف به دست مردم پاین کشیده میشود ان روز در نیست.

گزارش یا اعتراض به این نظر


جمشید July 26, 2013 06:01 PM

تو برو پسته هایی که رو دستت باد کرده رو بفروش به این کاراهم کاری نداشته باش . موتلفه و اخوانی ها بیش از چهل ساله که از سیاسیون فاسد آمریکایی خط میگیرند .

گزارش یا اعتراض به این نظر


آرش - ستار بهشتی July 26, 2013 09:26 PM

عسگر اولادی چه کار هستند که نامه از طرف ملت ایران . به رئیس جمهور امریکا می دهند . شما اگر عقل کل بودید یک آب از مردم دریغ نمی کردید .فعلا نزدیک ساعت ۲۴ شب می باشد . از صبح آب نداریم .

گزارش یا اعتراض به این نظر


aria July 27, 2013 01:41 AM

بنظرمن این نامه یک توهین به اوباما و حتی به ملت امریکا است چون ازنظر دیپلماسی فقط رئیس جمهورهر کشوری میتواند برای رئیس جمهور کشور دیگر نامه بدهد و نه هر آدم بی سروپای دیگری !
بنظرمن این عسگر اولادی دراثر تحریم ها پسته هایش روی دستش باد کرده و میخواهد زودتر تحریم پسته برداشته شود که او بتواند به امریکا صادر کند !

گزارش یا اعتراض به این نظر


آگاه July 27, 2013 11:57 AM

مردم ايران با نوشتن نامه هائي در مخالفت با نامه عسكراولادي نامسلمان، تمام توطئه ها و دروغگوئي هاي اين فرد را خنثي كنند ايشان در اين ۳۵ سال خون ملت ايران را مكيده در دزديهاي كلان خودش و برادرش و تمام وابستگانش را به خارت ايران پرداخته اند لذا ايشان اين نامه براي ادامه ۳۵ سال حكومتش نوشته است اوباما بايد عين نامه به خودش بدون پاسخ برگرداند. شرم آور است كه كسي كه ميگويد موسوي و كروبي عذر خواهي كند صلاحيت نوشتن چنين نامه ندارد.ايمدوارم ايشان از وسط شكمش تركيده شود. ايشان نقش عمده اي در بستن روزنامه ها دو قتل و جنايت رژيم داشته است

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: