به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 12 مرداد ماه 1392 = 03-08 2013

مشتی جنایتکار بین المللی در مراسم تحلیف روحانی

انقلاب اسلامی در هجرت: وزارت خارجه جمهوری اسلامی اعلام کرده بود که از سران تمامی کشور ها به استثنای آمریکا و اسرائیل برای شرکت در مراسم تحلیف حسن روحانی دعوت به عمل آمده است . در حال حاضر 193 کشور عضو سازمان ملل می باشند. پس از انقلاب ،این برای اولین بار است که مراسم تحلیف رئیس جمهور با دعوت از شخصیت های خارجی انجام می گیرد . رژیم ولایت مطلقه فقیه بدین ترتیب ،قصد دارد که چنین بنماید که در انزوا نیست .

خبرگزاری تسنیم لیستی از میهمانان خارجی که در مراسم تحلیف حضور دارند را منتشر کرده است که در راس آن عمر البشیر دیکتاتور سودانی که از سوی دادگاه بین المللی به اتهام جنایت جنگی تحت تعقیب است قرار دارد .

در بین روسای دولتهای دعوت شده چند دیکتاتور بنام دیگر از جمله امام علی رحمان اف و بردی محمد اف هم حضور دارند و این در حالی است که برسر حضور یا عدم حضور افرادی در داخل که به نظام و ولایت فقیه التزام دارند از جمله محمد خاتمی دعواست .

در این لیست، از اتحادیه اروپا تنها از خاویر سولانا از اسپانیا با عنوان مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا نام برده َشده است ، وی در حال حاضر مقامی ندارد .نگاهی به لیست و مقام اشخاصی که بنا بر خبر تسنیم حضور آنها قطعی شده است انزوای شدید بین المللی ایران را نشان می دهد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: