به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 22 مرداد ماه 1392 = 13-08 2013

کلاه گشادی به نام اعتدال بر سر مردم رفته است

دیگربان: روح‌الله قرهی، مؤسس و متولی مدرسه علمیه «امام مهدی» با انتقاد از برنامه‌ها و ترکیب کابینه پیشنهادی حسن روحانی گفته که «متأسفانه به نام اعتدال بر سر مردم کلاه گشادی رفته است.»

آقای قرهی روز سه‌شنبه (۲۲ امرداد) به خبرگزاری «رسا» گفته است: «نوع وزرایی که انتخاب شدند، این شائبه را در اذهان به‌ویژه نمایندگان محترم مجلس به‌وجود آورد که چینشی از طرف دیگران است.»

وی افزوده «کسانی که معرفی شدند، همه یا بیشتر آن‌ها از ارادتمندان و همراهان آقایان هاشمی و خاتمی هستند و در حقیقت کابینه پیشنهادی تلفیق دولت به ظاهر اصلاحات و کارگزاران است.»

این روحانی محافظه‌کار از روحانی پرسیده «آیا واقعا قحط الرجال بود؟ آیا اعتدال به معنای بازگشت به دوران کارگزاران و مریدان آقایان هاشمی و خاتمی است؟»

وی در بخش دیگری از این گفتگو با انتقاد از نطق روز گذشته چند نماینده در مخالفت با برنامه و کابینه روحانی اظهار کرده که این سخنان به خاطر «کلاه گشادی» است که به نام «اعتدال» به سر مردم رفته است.

قرهی در عین حال با دفاع از برخی مواضع نمایندگان مخالف کابینه گفته است: «نام بردن از کسانی که با انقلاب، نظام و ولایت مخالف و در جبهه فتنه بودند بداخلاقی نیست.»

این روحانی محافظه‌کار در پایان این گفتگو اعلام کرده که باور نمی‌کند روحانی «مریدان» هاشمی و خاتمی را انتخاب کرده و «ما اجازه نمی‌دهیم که بخواهند قضایای ۸۸ و ۷۸ تکرار شود.»



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: