به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 30 مرداد ماه 1392 = 21-08 2013

مصر؛ یاوه گويی های اردوغان ارزش پاسخ ندارد

به گزارش خبرگزاری فرانسه از اورشلیم، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل شامگاه سه شنبه اظهارات نخست وزیر ترکیه را که برکناری محمد مرسی رئیس جمهور پیشین مصر را به اسرائیل نسبت داده بود، پوچ و بی معنا خواند.

علاوه بر نتانیاهو، یکی دیگر از مقامات اسرائیل که نخواسته نامش فاش شود نیز گفته اظهارات رجب طیب اردوغان ابدا ارزش پاسخ ندارد.

آمریکا نیز پیش تر اظهارات نخست وزیر ترکیه را افراطی، بی پایه و اساس و اشتباه خوانده بود.

اردوغان در اظهاراتی، اسرائیل را طراح اصلی برکناری محمد مرسی معرفی کرد و گفت: شما همگی می دانید در مصر چه چیزی گفته می شود، که دمکراسی بر پایه رای صندوق ها برقرار نمی شود، فکر می کنید چه کسی پشت این حوادث است ؟ قطعا اسرائیل !

اردوغان خاطر نشان کرد در نشستی که پیش از برگزاری انتخابات سال 2012 مصر در فرانسه برگزار شد، وزیر دادگستری اسرائیل گفته بود حتی اگر اخوان المسلمین بیشترین آراء را به دست بیاورد باز هم در انتخابات پیروز نخواهند شد زیرا دمکراسی با رای صندوق ها به دست نمی آید.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: