به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 3 شهریور ماه 1392 = 25-08 2013

بمباران سوریه با الگوی حمله هوايی به یوگوسلاوی

ایالات متحده در حال بررسی گزینه حمله نظامی به سوریه است. استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه٬ واکنش شدید جامعه جهانی را در پی داشته است. ارتش آمریکا در انتظار تصمیم اوباما به سر می‌برد.

در همین حال روزنامه نیویورک تایمز نوشت که آمریکا برای حمله نظامی به سوریه از الگوی بمباران یوگوسلاوی در سال ۱۹۹۹ میلادی استفاده خواهد کرد.

این روزنامه نوشت، باراک اوباما هنوز در اندیشه آن است که چگونه نسبت به موضوع ادعایی استفاده از سلاح های شیمیایی در سوریه واکنش نشان دهد که همکارانش احتمال استفاده از شیوه به کار رفته در مرحله آخر جنگ کوزوو را به عنوان مدل عملیات نظامی در سوریه مورد بررسی قرار داده اند.

یکی از مقامات رسمی بلندپایه آمریکا نیز گزارش نیویورک تایمز مبنی بر اینکه سابقه کوزوو محور اصلی نشست های آمریکا در مورد سوریه است را مورد تایید قرار داده است.

نیروهای ناتو به رهبری آمریکا در ماه مه ۱۹۹۹ عملیات هوایی - موشکی خود را برای سرنگونی حکومت ناسیونالیستی افراطی میلوسویچ در یوگسلاوی سابق آغاز کردند.



سام ضد ولایت August 25, 2013 02:40 PM

مگر اسد و ایران و روسیه ادعا نمیکنند که مخالفان بشار این جنایت شیمیائی را مرتکب شده اند. اگر اینطوره پس چرا حکومت بشار بخاطر کشتار این همه کودک و بی گناه حتی یک روز هم عزای عمومی اعلام نکرد.
اینان چه آن طرفی یا این طرفی میخواهند که غرب وارد جنگ شود و جنگ غرب با سوریه برای ایران نیز مفید است. چه برای برنامه اتمیش و چه برای تحریمهایش

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: