به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 11 شهریور ماه 1392 = 02-09 2013

شیمون پرز: مطمئنم آمریکا به سوریه حمله می‌کند

رئیس جمهور اسرائیل در مصاحبه‌ای اعلام کرد که اطمینان دارد آمریکا به سوریه حمله می‌کند.

به گزارش ایسنا، شیمون پرز در مصاحبه با رادیو اسرائیل اعلام کرد: اسرائیل از حمله نظامی آمریکا به سوریه مطمئن است.

وی همچنین اتهامات وارده علیه باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا را از سوی برخی مسئولان اسرائیلی در خصوص به تاخیر افتادن حمله به سوریه رد کرده و گفت: نباید نسبت به آنچه که اوباما برای تعامل با سوریه اعلام کرده، بی‌تفاوت بود.

این اظهارات پرز در پی آن ایراد شد که وزیر امور دارایی اسرائیل در پیامی در پایگاه اجتماعی فیس‌بوک از اوباما به خاطر تاخیر در حمله نظامی به سوریه انتقاد کرد.



سام آرونی September 2, 2013 01:14 PM

هر رژیم غیر ایرانی استبدادی و جنایت پیشه مانند سوریه که تا بحال برای منافع خود و طرفدارانش از جمهوری اسلامی ایران کمکهای مالی ... دریافت کرده آن رژیم تاوان مفت خوری خود را پرداخت کرده. رژیم سوریه با کشتار غیر نظامیان و سرکوب مردم چه در زمان حافظ اسد و پسرش بشار به جهان ثابت کرده اند که خاندان اسد دیکتاتوری بیش نبوده و فاقد لیاقت برای اداره کردن کشور سوریه بوده چرا که رژیم جنایت کار اسد به کودکان و زنان بیگناه هم رحم نکرده و باید از بین برود و در نهایت این کار به نفع منافع مردم سوریه و مردم ایران تمام خواهد شد.

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: