به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 15 شهریور ماه 1392 = 06-09 2013

نگرانی روسیه از عدم پیشرفت مذاکرات هسته ای رژیم تهران

معاون وزارت امور خارجه روسیه از اعضای "1+5" و جمهوری اسلامی خواست هرچه زودتر در خصوص زمان و مکان دور بعدی مذاکرات به توافق برسند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری نووستی به نقل از سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه گزارش داد که مسکو نگران آن است که رژیم ایران برای مذاکرات با گروه "1+5" هیات نمایندگی تشکیل نداده است.

ریابکوف گفت: روند تشکیل هیات نمایندگی تا به حال به پایان نرسیده و این نکته ما را نگران می سازد. همچنین این موضوع که هنوز در مورد زمان و مکان مذاکرات با "1+5" توافقی حاصل نشده است، ما را نگران می کند. ما اعضای گروه "1+5" و ایران را به رسیدن هرچه زودتر به توافق در خصوص زمان و مکان دور بعدی مذاکرات فرا می خوانیم.

وی افزود که وقت زیادی برای این کار باقی نمانده و طرفین باید حداکثر تلاش ها را انجام دهند.

ریابکوف همچنین خاطرنشان کرد: پس از بر سرکارآمدن مقامات جدید در ایران، جامعه بین المللی علامت های مثبتی را دریافت کرده اما هنوز این علامت ها به طور شایسته تحقق پیدا نکرده اند.

معاون وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد: علامت های مثبت از سوی تهران در مورد آمادگی برای گفت وگو نکته مثبتی است اما نکته مهم تر این است که به دنبال آنها اقدامات واقعی صورت بگیرد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: