به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 21 شهریور ماه 1392 = 12-09 2013

نامه گروگان آمریکايی از زندان اوین: شکنجه می شوم

امیر حکمتی، شهروند ایرانی‌آمریکایی که در زندان مخوف اوین زندانی است، در نامه‌ای برای وزیر امور خارجه آمریکا از "شرایط دشوار" زندان نوشته و گفته است که جمهوری اسلامی او را به نیت "تبادل زندانی" نگه داشته است.

به گزارش بی بی سی، گرگ رومانو، سخنگوی خانواده آقای حکمتی گفته که خواهر او، سارا، صحت این نامه را از روی دست‌خط و لحن آن تایید کرده است.

این تفنگ‌دار سابق نیروی دریایی ایالات متحده که دو سال پیش در ایران بازداشت شد، در نامه‌اش نوشته که اتهام‌هایش صرفا مبتنی بر اعترافات اوست که "به‌زور، با تهدید، در شرایط بد زندان، و پس از دوره‌های طولانی حبس انفرادی" از او گرفته شده‌ است.

به گفته امیر حکمتی، ۲۹ ساله، اعترافات او "بخشی از تبلیغات و تلاش‌های دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی برای گروگان‌گیری به قصد آزادکردن ماموران حکومت ایران است که در خارج از کشور به اتهامات امنیتی بازداشت شده‌اند."

او گفته که بی‌گناه است و هیچ دلیلی نمی‌بیند که دولت آمریکا، "از چنین پیشنهاد مضحکی استقبال کند."

جن ساکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، گفته که این وزارتخانه، یک کپی از این نامه را از خانواده امیر حکمتی دریافت کرده است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: