به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 3 مهر ماه 1392 = 25-09 2013

کانادا: قصد از سرگیری روابط با رژیم تهران را نداریم

نخست‌وزیر کانادا گفت که اتاوا قصد احیای روابط دیپلماتیک با رژیم تهران را ندارد و درباره دنبال کردن دیپلماسی با جمهوری اسلامی به باراک اوباما هشدار داد.

استفان هارپر، نخست‌وزیر کانادا گفت: من بدون شک از باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا و متحدانمان به خاطر تلاش در این زمینه انتقاد نمی‌کنم ولی صادقانه توصیه می‌کنم که وقتی پای رژیم تهران به میان می‌آید ما باید با دقت اعمال را بیشتر از گفتار بررسی کنیم.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، کانادا در سپتامبر سال 2012 روابط دیپلماتیکش با رژیم ایران را قطع کرد. در آن زمان جان برد، وزیر امور خارجه کانادا به دلیل خاصی برای قطع روابط با جمهوری اسلامی اشاره نکرد ولی از حمایت تهران از رژیم سوریه انتقاد کرد و علاوه بر آن جمهوری اسلامی را بزرگ‌ترین تهدید برای صلح و امنیت جهانی خواند.

هارپر روز سه‌شنبه گفت که اتاوا نگران امنیت دیپلمات‌هایش در تهران شده بود.

نخست‌وزیر کانادا گفت: تا زمانی که به نحو مناسب به این مسائل نپرداخته‌ایم، ما قصد بازگشت به این ایران را نداریم.

جان برد نیز روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در مونترال گفت که کانادا خواستار این است که شاهد پیشرفت‌های معنادار در زمینه حقوق بشر در ایران باشد.

وزیر امور خارجه کانادا با متهم کردن رژیم ایران به حمایت از تروریسم و دخالت در امور همسایگانش گفت، ما علاوه بر آن خواستار این هستیم که آنها از حمایت از تروریسم، چه حزب‌الله باشد و چه حمایت از مداخله در امور همسایگانشان دست بکشند.

جان برد گفت امیدوار است که نشست رژیم ایران و 1+5 که قرار است روز پنج‌شنبه برگزار شود به حصول پیشرفتی در پرونده هسته ای تهران منجر شود، ولی افزود که چهار نشست قبلی دستاوردی به همراه نداشت.



بهرام September 25, 2013 04:08 PM

پس از سخنراني روحاني، شبكه بي بي سي و صداي امريكا كه تبديل به بنگاه سخن پراكني صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران شده است از افرادي مانند عليرضا نامور حقيقي و محمد سهيمي بعنوان كارشناس دعوت نموده و آنها به دفاع از سخنان روحاني و بر عليه اوباما سخن پراكني نمودند اينها افرادي بودندكه بعنوان ايوزيسييون سالهاست كه در امريكا ودردانشگاههاي امريكا مشغول بكار ميباشند تعجب من دراين است كه چرا دولت امريكا به اين افراد اجازه ميدهند درامريكا باشند ودر دانشگاههاي امريكا مشغول باشند تا دانشجويان نيز شستشوي مغزي برعليه دولت امريكا دهند وبه نفع ايران تبليغ نمايند اينها مزدوران جمهوري اسلامي وگرگ درلباس ميش هستند ايرانيان مخالف بايد اينها را از امريكا اخراج كنند وچهره اينها را به مردم نشان دهند دولت امريكا ماردر آستين خود پرورش ميدهد اينها ماموران امنيتي هستند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: