به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 15 مهر ماه 1392 = 07-10 2013

شبکه‌های اجتماعی در صدر تهدیدات اینترنتی کشور

رئیس پلیس فتای گیلان گفت: شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه فیس‌بوک در صدر تهدیدات اینترنتی کشور است و جوانان نباید تحت تأثیر جاذبه‌های کاذب آنها قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ایرج محمدخانی عصر امروز به مناسبت هفته ناجا در جمع مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشگاه گیلان تهدیدها و آسیب‌های فضای مجازی را تشریح کرد.

وی به معرفی، ضرورت تشکیل و دستاوردهای پلیس فتا و چالش‌ها، آسیب‌ها و ارائه راهکارهای اجرایی مقابله با تهدیدهای اینترنتی در فضای مجازی پرداخت.

رئیس پلیس فتای گیلان اظهار کرد: فضای مجازی، مهم‌ترین، پیچیده‌ترین، کم‌هزینه‌ترین ابزار دشمن در حوزه جنگ نرم است.

وی، با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه فیس‌بوک در صدر تهدیدات اینترنتی کشور است، افزود: دانشجویان و جوانان نباید تحت تأثیر جاذبه‌های کاذب و اغوا کننده این شبکه‌ها قرار گیرند.

محمدخانی، گفت: دانشجویان پلیسِ خود باشند و با رعایت حد و مرزهای اخلاقی، از خط قرمزهای اخلاقی موجود در فضای مجازی عبور نکنند.

وی در تشریح سرنوشت کسانی که با نادیده گرفتن چارچوب اخلاقی و عضویت در سایت‌های غیراخلاقی، زندگی خود را تباه کردند، تصریح کرد: این افراد آینده غمبار و تلخی را برای خودشان رقم زدند.

این مسئول، روند انگیزشی جرایم و تأثیر آن بر حوزه‌های امنیتی، اجتماعی، فرهنگی، مذهبی، اقتصادی و روانی را مورد بررسی قرار داد.

وی خاطرنشان کرد: در راستای تأمین امنیت هموطنان در فضای مجازی و پیشگیری از وقوع جرایم نوظهور سایبری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ...، ویدئو کاست‌های پلیس فتا با موضوعات مختلف از شبکه باران پخش می‌شود.

محمدخانی، پخش ویدئوکاست‌ها را در زمینه عکس‌های خصوصی، کنترل ارتباطات اینترنتی فرزندان، برداشت غیرمجاز از حساب‌ها، سرقت فیلم‌ها و اطلاعات خصوصی از موبایل، کلاهبرداری از طریق فروش شارژ موبایل، کلاهبرداری پیامکی بانکی و... ذکر کرد.

محمدخانی، فرهنگ‌سازی، آموزش و اطلاع‌رسانی را از اهداف پخش برنامه‌های مذکور در هفته ناجا از شبکه باران ذکر کرد.

وی در پایان تمام دانشجویان خواست تا از نمایشگاه سیار فضای مجازی که با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی‌های سایبری دانشجویان در دانشگاه گیلان گشایش یافته است، دیدن کنند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: