به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 24 مهر ماه 1392 = 16-10 2013

باند ولایت: برخی معترضان سال ۸۸ باید اعدام شوند

دیگربان: احمد سالک گفته در حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ «فتنه‌گران» به پشتوانه ‌آمریکا٬ اسرائیل و بریتانیا ۱۴ هدف داشتند و موسوی و کروبی باید محاکمه شده و برخی دیگر نیز باید «اعدام» شوند.

آقای سالک روز دوشنبه (۲۲ مهر) به سایت «نما» ادعا کرده که «اولین مطالبه مردم، محاکمه و رسیدگی به وضعیت سران فتنه ۸۸ است که آقایان موسوی و کروبی در رأس آن هستند.»

این نماینده مجلس افزوده «مردم جو سازی‌ها» درباره آزادی این دو رهبر جنبش سبز در «عید غدیر» را نمی‌پذیرند «زیرا برخی از آن‌ها محارب هستند و طبق حکم قضایی باید به اعدام محکوم بشوند.»

سالک از محمد خاتمی و اکبر هاشمی رفسنجانی با عنوان «حامیان فتنه» سال ۸۸ نام برده که «توبه» آن‌ها «مساوی است با پاسخ دادن به مردم درباره تمام خسارات و کشتاری که به وجود آوردند.»

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در ادامه این گفتگو ادعا کرده است معترضان به نتیجه انتخابات سال ۸۸ برای تحقق ۱۴ هدف به خیابان‌ها آمدند که «براندازی نظام» مهم‌ترین این هدف‌ها بود.

در هفته‌های اخیر گزارش‌هایی مبنی بر احتمال آزادی میرحسین موسوی٬ مهدی کروبی و گروهی از زندانیان حوادث سال ۸۸ منتشر شده بود که سخنگوی قوه قضائیه این گزارش‌ها را رد کرد.

محافظه‌کاران تندرو ضمن مخالفت با آزادی این دسته از زندانیان گفته‌اند که رهبران جنبش سبز نیز باید از سوی قوه قضائیه «محاکمه» شوند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: