کنفرانس سوریه؛ آه و فغان لاریجانی از پشت در ماندن رژیم
رییس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود از پیششرط برخی مقامات آمریکا برای شرکت جمهوری اسلامی در مذاکرات ژنو 2 انتقاد کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در چنین کنفرانسی شیفتگی ندارد.
لاریجانی گفته: روز گذشته برخی مقامات ایالات متحده مسالهای مطرح کردند و در مساله سوریه و تشکیل کنفرانس ژنو 2 برای ایران شروطی را افاضه نمودند؛ من جمله اینکه جمهوری اسلامی ایران باید نتایج ژنو 1 را بپذیرد و دولت گذار را قبول کند و بشار اسد هم نباید برای دوره آینده کاندیدا شود.
لاریجانی گفت: مسئولین آمریکا با چه منطقی به خود اجازه میدهند که بگویند فلان کس نباید در انتخابات آینده سوریه کاندیدا شود؟ خیلی وقیحانه است! جمهوری اسلامی شیفتگی برای شرکت در چنین کنفرانسی ندارد. این گونه جنسهای تبلیغاتی هم تاثیری در استراتژی جمهوری اسلامی (حمایت از رزیم بشار اسد و حزب الله) ندارد.