به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 4 آبان ماه 1392 = 26-10 2013

پس از درگیری سراوان رژیم 16 نفر را اعدام کرد

چنبره فاجعه بار خشونت در بلوچستان

رژیم جمهوری اسلامی امروز در یک اقدام جنایتکارانه 16 تن از مخالفان بلوچ را به اتهام عضویت در گروههای معاند در زاهدان اعدام کرد. این اعدام دسته جمعی واکنشی انتقامجویانه به درگیری مسلحانه شب گذشته در شهر سراوان است که منجر به کشته و مجروح شدن دهها تن از ماموران حکومتی گردید.

ایسنا: دادستان عمومی زاهدان از اعدام 16 نفر از عناصر گروهک‌های معاند نظام خبر داد. ‌

محمد مرزیه با اعلام این خبر اظهار کرد: این افراد صبح امروز شنبه در پاسخ به اقدام تروریستی شب گذشته سراوان و شهادت مرزبانان، اعدام شدند.

وی افزود: پیش از این در خصوص پاسخ قاطع به حرکات تروریستی سطح استان اخطار داده بودیم.


کشته شدن تعدادی از افراد مسلح در مرز سراوان

معاون سیاسی امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت : منطقه صفر مرزی که محل درگیری شب گذشته بود از مناطق بسیار نا امنی است که دولت پاکستان اشراف امنیتی بر آن ندارد و چندین بار به دولت پاکستان برای برقراری امنیت در این منطقه مرزی هشدار داده شده است .

وی افزود : تروریستهای مسلح وابسته به بیگانه از طریق مرز پاکستان وارد کشورمان شده بودند و بعد از درگیری و به شهادت رساندن مرزبانان کشور و با دادن تلفات به خاک پاکستان متواری شدند .

معاون سیاسی امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان افزود : اخباری مبنی بر گرفتن گروگان از مرزبانان ایرانی توسط تروریستهای مسلح وابسته به بیگانه صحت ندارد .



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: