به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 28 آبان ماه 1392 = 19-11 2013

باهنر: نبايد وزارت علوم به اصلاح‌طلبان داده می‌شد

محمدرضا باهنر دبير کل جامعه درباره اينکه آيا شوراي مرکزي جبهه پيروان با حجت‌الاسلام ناطق نوري براي قبول دبيرکلي اين جبهه ملاقاتي داشته است، اظهار داشت: بنده کاملاً ديدار شوراي مرکزي جبهه پيروان با آقاي ناطق‌نوري را تکذيب مي‌کنم. بنده خودم هر 15 روز يکبار آقاي ناطق‌نوري را ملاقات کرده و با يکديگر گپ‌و‌گفت داريم. ممکن است بنده به دفتر ايشان يا جاهاي ديگر رفته و آقاي ناطق را ببينم اما ديداري تحت عنوان جبهه با وي انجام نشده است.

وي در گفت وگو با فارس با تأکيد بر اينکه تاکنون بنده هيچ پيشنهادي به آقاي ناطق نوري براي حضور در جبهه پيروان نداده‌ام، اظهار داشت: يکي از دلايلم نيز که اين پيشنهاد را با ايشان مطرح نکردم اين بود که مي‌دانستم وي اين مسئوليت را نمي‌پذيرد و به اين مسئله يقين دارم.

باهنر درباره تصميم جبهه پيروان براي جايگزيني مرحوم عسگراولادي خاطرنشان کرد: جلسه اين هفته شوراي مرکزي، اولين جلسه بعد از فوت مرحوم عسگراولادي است لذا تاکنون نشستي نداشته‌ايم که ببينيم جبهه پيروان مي‌خواهد درباره دبيرکل خود چه تصميمي بگيرد. معمولا مديريت جلسات با بنده است و آقاي عسگراولادي هم که زنده بود، جلسات را به عهده من مي‌گذاشتند. رئيس جبهه بايد از ميان اعضاي جبهه باشد و طبق اساسنامه نمي‌توان کسي را از بيرون آورد و بحث جانشيني نمادين را نيز خودم مطرح کردم و نظر شخصي‌ام نيز همين است چرا که واقعا نمي‌توان جايگزيني براي مرحوم عسکر اولادي پيدا کرد.

باهنر درباره انتصابات جنجالي و نگران‌کننده در وزارت علوم و سپردن اين وزارتخانه به جريان اصلاح‌طلب و فشار براي برکناري فرهاد رهبر به عنوان يک چهره معتدل خاطرنشان کرد:يکي از شعارهاي آقاي روحاني اعتدال بود اما اينکه در وزارت علوم از اصلاح‌طلبان استفاده شود يا اصولگرايان ممکن است بگويند اعتدال در هر دو طرف وجود دارد اما اگر دست بنده بود قطعا وزارت علوم را به اصلاح‌طلبان نمي‌سپردم.

نايب رئيس مجلس با تأکيد بر اينکه دولت بايد حداقل به اين اعتدال پايبند باشد افزود: بخشي از تندروي‌هاي دوران اصلاحات، اتفاقات سال 78 بود. لذا از آن زمان تا سال 92 خود دانشجويان و حتي دانشجويان سياسي به اين جمع‌بندي رسيده‌اند که با ساختارشکني نمي‌توان کارها را پيش برد، البته که دانشجو بايد سياسي باشد و تحليل کند.

باهنر با بيان اينکه برداشت ما از آقاي فرجي دانا اين نبود و الان نيز توقع ما از او چيز ديگري است تصريح کرد:‌ آقاي فرجي دانا بايد بتواند به رفتارهاي خود پاسخ دهد و در عين حال به رئيس‌جمهور و مجلس پاسخگو باشد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: