به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 14 آذر ماه 1392 = 05-12 2013

آمریکا: ادامه تحریمها علیه ناقضان حقوق بشر در ایران

«سوزان رايس» مشاور امنيت ملي باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا اعلام کرد که تحریم‌ها علیه ناقضان حقوق بشر در ایران ادامه می‌یابد.

به گزارش ایران خبر به نقل از خبرگزاري فرانسه، مشاور امنیت ملی آمریکا می‌گوید واشنگتن هم‌زمان با پیگیری مذاکرات هسته‌ای، به دفاع خود از حقوق بشر در ایران ادامه خواهد داد.

سوزان رایس روز چهارشنبه٬ در یک گردهمایی حقوق بشری در واشنگتن اظهار داشت که تحریم‌های ایالات متحده علیه ناقضان حقوق بشر در ایران ادامه خواهد یافت و آمریکا همچنان از حقوق اساسی تمامی ایرانیان دفاع خواهد کرد.

وی مدعی شد: «در حالی که در ایران امکان پیگیری راه حل دیپلماتیک برای حل معضل هسته‌ای را دنبال می‌کنیم٬ توجه داریم که یک مسئله درگیر٬ بررسی این موضوع است که آیا پیشرفتی در وضعیت حقوق بشر در ایران صورت می‌گیرد یا نه.»

او از رژیم ایران خواست تا به احمد شهید٬ گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران اجازه دهد تا به ایران سفر کند.

مشاور امنیت ملی آمریکا همچنین با اشاره به استفاده برخی مقام‌های جمهوری اسلامی از شبکه‌های اجتماعی٬ تاکید کرد که مردم ایران نیز شایسته برخورداری از حق ابراز بیان و اظهار نظر هستند.

وي همچنين هشدار داد آمريکا حتي در حالي که به دنبال يک موافقتنامه هسته‌اي با رژیم ايران است، وضعیت حقوق بشر این کشور را محک خواهد زد.



ایرانی December 6, 2013 06:43 AM

تحریم علیه ناقضان حقوق بشردرایران کافی نیست تنها چیزی که جمهوری اسلامی واداربه مذاکره شدتحریم نه چندان گسترده ایران بود چون رژیم ازترس ییکاری مردم وفشاراقتصادی مردم وشورش های احتمالی مردم به وحشت افتادالبته این درحالی بود که کمبود کالا مورد نیاز مردم نبود بلکه بیکاری و گرانی کالاها بود زیرانفت بمیزان نصف صادر میشدو درمقابل کالای چینی هندی و حتی لوکس اروپائی وارد میشدوتمام سوپرمارکتها ازانواع کالاهای جنس بدچینی ومرغوب غربی وجود داردبنابراین تحریم هاهم نیم بندبود لذابرای رعایت حقوق بشرباید تحریم گسترده باشد همانگونه که آقای مجتبی واحدی در مقاله ای اعلام کرده بایدبرسررزیم ایران زورباشد که واداربه عقب نشینی کندومردم ایران برای راحت شدن ازشراین رزیم جنایتکارحاضرند به ایران حمله بشه چون با مذاکره و دیلماسی رزیم برای خودش وحامیانش وقت میخرد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: