تظاهرات علیه دولت؛ پارلمان تایلند منحل شد
حدود ۱۴۰ هزار نفر از مخالفان دولت در خیابانهای بانکوک علیه دولت به تظاهرات پرداختند
رادیو فرانسه: پس از هفتهها بحران سیاسی در تایلند، یینگلاک شیناواترا، نخست وزیر این کشور، امروز دوشنبه، از طریق یک بیانیه تلویزیونی، انحلال پارلمان را اعلام کرد. نخست وزیر تایلند گفت که این تصمیم را برای خروج از بحران جاری و بر اساس مشورت با احزاب مختلف گرفته و انتخابات آینده باید هر چه زودتر برگزار شود. این درحالی است که حدود ۱۴۰ هزار نفر از مخالفان دولت در خیابانهای بانکوک علیه دولت به تظاهرات پرداختند.
خبرگزاری فرانسه از بانکوک گزارش داده که مخالفان دولت تایلند صبح امروز به سمت مقر نخست وزیری در حرکت بودند.
پس از اعلام انحلال پارلمان تایلند، سوتهپ تائوگسوبان، رهبر مخالفان دولت در واکنشی گفت که خواست مخالفان فراتر از این انحلال است.
مخالفان دولت تایلند از خواسته خود مبنی بر کنارهگیری نخست وزیر این کشور دست بر نمیدارند و همچنین می گویند که دولت کنونی باید جای خود را به «شورای ملت» دهد.
اما انحلال پارلمان تایلند درحالی صورت گرفت که دیروز حدود 150 نماینده حزب دموکرات از سمت خود استعفا دادند. این اقدام مشروعیت پارلمانی را که اکثریت آن با حزب طرفدار دولت است، زیر سوال برد.
قرار است انتخابات پارلمانی در تایلند اواخر ماه ژانویه سال آینده یا اوایل ماه فوریه برگزار شود.اما ممکن است که این انتخابات با تحریم احزاب مخالف دولت به ویژه حزب دموکرات مواجه شود.