به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 19 آذر ماه 1392 = 10-12 2013

ترسیده اند؛ موج جديد عليه فضای مجازی

بحث و جدل درباره سرنوشت اعضاي ايراني فيسبوك و مجرمانه بودن يا نبودن عضويت در اين شبكه همچنان داغ است. همزمان با اعلام عضويت وزير ارتباطات در يك شبكه اجتماعي داخلي و در عين حال ادامه تلاش برخي دولتي ها براي رفع محدوديت شبكه اجتماعي فيسبوك روز گذشته رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا از نظارت دقيق پليس بر فضاي شبكه هاي اجتماعي فعال در اينترنت و تلفن هاي همراه مانند فيسبوك، اينستاگرام و وي‌چت» خبر داد. همزمان دبير كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه در يك گفتگوي مطبوعاتي عضويت در فيسبوك توسط مردم و تشويق غير مستقيم مردم به عضويت از سوي برخي مسئولان را اقدامي مجرمان دانست. وي با طرح اين ادعا كه هر ساعت 14 ميليون محتواي مجرمانه در صفحات فيس بوك منتشر مي شود، ماهيت اين شبكه اجتماعي را صهيونيستي و دشمن نظام جمهوري اسلامي دانست.
عبدالصمد خرم‌آبادي دبير کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه دادستاني كل كشوردر گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به اين سؤال که آيا تاکنون درخواستي براي رفع فيلتر فيس‌بوک از سوي اعضاي دولت در کار گروه تعيين مصاديق صورت گرفته است يا خير؟ گفت: تاکنون چنين درخواستي مطرح نشده و من بعيد مي‌دانم با وجود اشاره صريح مقام معظم رهبري در هفته گذشته پيرامون نقش مؤثر فيس‌بوک در فتنه 88 و همچنين هشدارهايي که برخي از مراجع محترم تقليد، علما و دلسوزان نظام در اين خصوص دادند کسي در ضرورت ادامه فيلتر اين سايت ترديدي داشته باشند و چنين درخواست نابجايي را مطرح کند.وي با اشاره به وجود مشکلات زياد در فيس‌بوک گفت: يکي از مشکلات فيس‌بوک اين است که ابزار تقويت فتنه‌گران در سال 88 بوده و دشمن نظام جمهوري اسلامي ايران است. مشاور قضايي دادستان کل کشور تأکيد کرد: همانطور که مقام معظم رهبري اشاره فرمودند آمريکا از فيس‌بوک به عنوان ابزار براندازي نظام جمهوري اسلامي استفاده کرد و تعمير اين سايت را به همين منظور به تعويق انداخت ولي موفق نشد آيا درست است سايتي که دشمني خود را در فتنه 88 با نظام جمهوري اسلامي به اثبات رسانده و در اين راستا از هيچ کوششي دريغ نکرده در کشور اجازه فعاليت داشته باشد. آيا عضويت در چنين سايتي کمک به دشمن نيست؟خرم‌آبادي مشکل ديگر فيس‌بوک را داشتن صدها ميليون محتواي مجرمانه عليه مقدسات اسلامي، اخلاق و عفت عمومي و امنيت کشور دانست و گفت: در سايت فيس‌بوک فقط بيش از 250 ميليارد تصوير وجود دارد و هر ساعت 14 ميليون محتوا به اين سايت اضافه مي‌شود. لذا کثرت محتواي فيس‌بوک و ماهيت اشتراک‌گذاري و توزيع شبکه اي محتواي آن موجب شده تفکيک محتواي مجرمانه از محتواي غيرمجرمانه در اين سايت امکانپذير نباشد. بنا بر اين فعاليت چنين سايتي مغاير با قوانين جمهوري اسلامي است.
فيسبوک داراي محتواي مستهجن است
وي اضافه کرد: با توجه به اينکه فيسبوک يک سايت داراي محتواي مبتذل و مستهجن است و نظر به اينکه بر اساس بند(ب) ماده 15 قانون جرايم رايانه اي ترغيب و تشويق افراد به عضويت در سايت هاي داراي محتواي مبتذل و مستهجن به هر نحو که باشد جرم محسوب مي شود. بنا بر اين دستگاه قضايي مي تواند با کساني که مردم را با اقدامات خود وادار به عضويت در سايتهاي مبتذل و مستهجن مي کنند برخورد کند.وي در ادامه بيان مشکلات فيس‌بوک گفت: مشکل ديگر فيس‌بوک اين است که عامل بسياري از ناهنجاري‌هاي اجتماعي از جمله روابط نامشروع است شايد به همين علت رئيس جمهور آمريکا و همسرش اعلام کردند اجازه نداده اند دخترانشان عضو فيس بوک شوند طبق تحقيقاتي که مراکز تحقيقاتي آمريکا و انگلستان بعمل آورده اند عامل اصلي يک سوم طلاق ها در انگستان و يک پنجم آنها در آمريکا فيس بوک بوده است.
مسئولان مثل ورزشكاران با بصيرت عمل كنند
دبير کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه با اشاره به اينکه فيس‌بوک يک سايت صهيونيستي است گفت: يک فرد صهيونيست به نام مارک زاکربرگ که چهارمين صهيونيست تأثيرگذار در جهان است مدير اين سايت و جزء مالکين آن است و مابقي سهامدارانش نيز صهيونيست‌هايي هستند که جزو نفرات اول تا سوم تأثيرگذار در جهان هستند. وقتي جوانان با بصيرت و ورزشکار کشورمان به لحاظ ماهيت پليد رژيم صهيونيستي از مسابقه با ورزشکاراني که نماينده اين رژيم منحوس هستند خودداري مي‌کنند، جا دارد که برخي از مسئولين کشوري که عضو فيس‌بوک هستند از اين جوانان الگو گرفته و شجاعانه از عضويت در فيس‌بوک که مدير آن يک صهيونيست است انصراف دهند.
فيس‌بوک يک سايت جاسوسي است
مشاور قضايي دادستان کل کشور اظهار داشت: فيس‌بوک يک سايت جاسوسي است که براي جمع‌آوري و تحليل و بهره برداري از اطلاعات مردم کشورهاي مختلف جهان طراحي شده است. اين سايت تحت کنترل سرويس‌هاي جاسوسي آمريکا و نظام کثيف صهيونيستي است. بنابراين هر چه اعضاي ايراني فيس‌بوک بيشتر باشد به لحاظ نظارت اين سايت بر رفتار کاربران و پردازش و تحليل و بهره برداري از اطلاعات آنها، اشراف اطلاعاتي سرويس‌هاي جاسوسي رژيم صهيونيستي و آمريکا بر کشور ما بيشتر خواهد شد. بنابراين کساني که مردم را به عضويت در فيس‌بوک تشويق مي‌کنند آب به آسياب سرويس‌هاي جاسوسي دشمن مي‌ريزند.
دولتي ها عضو شبكه هاي اجتماعي داخلي شوند
خرم آبادي در پاسخ به اين سؤال که چرا با وجود شبکه‌هاي اجتماعي داخلي مسئوليني که مي تواننند از طريق شبکه هاي اجتماعي با مردم مرتبط باشند عضو شبکه‌هاي داخلي نمي‌شوند گفت: من هم تعجب مي کنم و جاي تاسف است که وقتي صدها شبکه اجتماعي اينترنتي داخلي در کشور وجود دارد که برخي از آنها حدود سه ميليون کاربر دارد بقول شما برخي از مسئولين کشور به جاي حمايت از آنها به عضويت شبکه‌هاي خارجي در مي‌آيند و با رفتار خود جوانان را نيز تشويق به عضويت در اين شبکه‌هاي معاند و فاسد اجتماعي خارجي که هيچ کنترل و نظارتي بر آنها نيست مي‌کنند.
بايد اين سود نصيب شبکه‌هاي داخل کشور شود
خرم‌آبادي تصريح کرد: برآورد شده که هر عضو فيس‌بوک ساليانه چندين دلار به فيس‌بوک سود مي‌رساند، چرا اين سود نصيب شبکه‌هاي اجتماعي داخل کشور نشود؟ عضويت مسئولين کشور در شبکه هاي اجتماعي داخلي و تشويق مردم به عضويت در آنها باعث رونق فناوري اطلاعات در داخل مي‌شود و حتي ايجاد شغل مي‌کند.دبير کميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه اظهار داشت: من از وزير محترم ارتباطات و فناوري اطلاعات به دليل عضويت در شبکه‌هاي اجتماعي داخلي صميمانه تشکر و قدرداني مي کنم. قطعاً اين اقدام خدا پسندانه و هوشمندانه ايشان موجب رونق سايتها و شبکه‌هاي اجتماعي داخلي و ايجاد شور و شوق در هموطنان عزيز خواهد شد و در عين حال از اشراف اطلاعاتي دشمن در کشور ما و ساير توالي فاسدي که فيس بوک دارد جلوگيري مي‌کند.وي افزود: جاي تبريک دارد که به محض ورود وزير ارتباطات به يکي از اين شبکه‌هاي اجتماعي حدود 10 هزار نفر با ايشان ارتباط بر قرار کردند و مسائل خود را با وزير محترم در ميان گذاشتند.خرم‌آبادي در پايان اظهار اميدواري کرد که اين رفتار خردمندانه و خداپسندانه الگو و سرمشقي براي ساير مسئولين کشور شود.

وي‌چت و فيسبوك زير ذره بين پليس اخلاقي
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا از نظارت پليس بر فضاي «فيسبوك»، «اينستاگرام» و «وي‌چت» خبر داد.سرهنگ مسعود زاهديان، با بيان اينکه پليس در فضاهاي مجازي نظارت دارد، به ايسنا گفت: نيروي انتظامي در حوزه‌ اينترنت حضور داشته و فضاهايي نظير فيس‌بوک، اينستاگرام، وي‌چت و امثال آن تحت نظارت است.وي تاکيد کرد: طبيعي است پليس در اين فضاها با موارد تخلف برخورد خواهد کرد.وي با بيان اينکه پليس حافظ سلامت و امنيت شهروندان است، گفت: پليس براي حفظ سلامت افراد و جلوگيري از گرفتاري شهروندان در دام فساد و فحشا در اين فضا حضور خواهد داشت.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: