به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 23 آذر ماه 1392 = 14-12 2013

آتش‌سوزی اتوبوس اسکانیا با ۲۷ سرنشین

فرمانده پلیس راه اصفهان از آتش گرفتن یک دستگاه اتوبوس اسکانیا در محور اصفهان - نایین خبر داد.

سرهنگ رضا رضایی در گفتگو با ایسنا تصریح کرد: حوالی ساعت ۱۰:۴۰ صبح جمعه یک دستگاه اتوبوس که از پایانه کاوه اصفهان به سمت چابهار در حرکت بود، ۱۰۰ کیلومتر بعد از اصفهان به سمت نایین دچار حریق شد.

وی افزود: بنا بر اظهارات راننده، صفحه مانیتور این اتوبوس شروع به روشن و خاموش شدن علامت هشدار کرده و در همان لحظه تعدادی از مسافران از استشمام بوی دود خبر داده اند. فرمانده پلیس راه اصفهان اظهار کرد: در پی این موضوع، راننده، اتوبوس را متوقف و پس از پیاده شدن از آن و رفتن به بخش عقب اتوبوس، مشاهده می کند که موتور اتوبوس آتش گرفته است.

رضایی با اشاره به اینکه تیم پلیس راه مستقر در این مسیر حدود ۳ دقیقه پس از حادثه به محل رسیده است، افزود: راننده اتوبوس به همراه تیم پلیس راه با کمک کپسول های اطفای حریق داخل اتوبوس و کپسول های آتش نشانی داخل خودروی پلیس و خودروهای عبوری اقدام به مهار آتش سوزی می کنند اما شدت آتش در حدی بود که این کپسول ها نتوانستند آتش را مهار کنند و سرانجام با رسیدن مأموران آتش نشانی و در حالی که تقریبا کل اتوبوس به جز قسمت جلوی آن به طور کامل سوخته بود، آتش مهار شد.

وی اتوبوس مذکور را اسکانیا مدل ۹۱ و متعلق به شرکت لوان نور تعاونی ۸ عنوان و تصریح کرد: علت اصلی این حادثه نقص فنی در موتور خودرو بوده است.

رضایی خاطرنشان کرد: در پی این حادثه و خوشبختانه با توجه به کنترل های پلیسی، تمامی چکش های اتوبوس مذکور که وی آی پی بود و ۲۷ سرنشین داشت، سر جای خود بود و سرنشینان ردیف های عقب موفق شدند با شکستن شیشه اتوبوس با این چکش ها خود را نجات دهند.

به گفته وی این حادثه خسارت جانی در پی نداشته است.



حقیقتگو December 14, 2013 09:38 PM

اتوبوس های بنز و ماگیروس قدیمی که سالیان سال در جاده ها حال حرکت بودند و حتی درتصادفات وحشتناک با تریلی ها و کامیون ها و آتش نگرفتند پس چرا اتوبوس های جدید اسکانیا ساخت ایران آتش می گیرند و آنهم چنان سریع انکار که هواپیماس که موتورش با بنزین کروزین کار می کنه ؟
دستگاه کولراین اتوبوس های اسکانیا ساخت ایران برای ارزان بودن با گاز پروپان "گاز خوراک پزی در آشپزخانه " کار می کند که بمحض نشط و بریدگی لوله های گازکولردراثر تصادف و یا علت دیگر گازپروپان بسرعت زیاد در داخل اتوبوس پخش میشود و آتش میگیرد !
جان ایرانی فدای اسلام اسلام و خامنه ای ها ومرتضوی ها و زنجانی ها و آخوندها سالم باشند ایرانی مسافرکه در آتش سوخت و مرد که مرد !

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: